Tökéletes filmélményre vágysz? Ezeket a kiegészítőket szerezd be!

2022. június 27.
Aki imádja a házimozi műfaját, annak egészen biztosan megvan a maga rituáléja, kedvenc kellékei és kiegészítői, amelyek tökéletessé teszik az élményt – aki azonban csak most kapott rá az otthoni filmnézésre, annak itt jön néhány hasznos termék, amit érdemes kipróbálni.

Puhaságok

Kényelem nélkül mit sem ér a mozizás, éppen ezért alap a komfortos játszós ruha, a tökéletes fotel vagy fekvőalkalmatosság, és persze párnából sem lehet elég a közelben.

kiegészítők filmnézéshez

1. Oskar Tv-fotel (Möbelix), 2. Happy Socks zokni, 3. LeGer by Lena Gercke Nadrág ‘Ruby’, 4. Óriás babzsák (Focus Bútor), 5. Lazy days puha takaró (Buttlers), 6. Macska alakú párna (Reserved)

Kütyük

Ha a kényelemfaktort kipipáltuk, jöhetnek a filmnézéshez elengedhetetlen kütyük, úgy, mint a hangfalak, a tablet vagy épp egy hordozható projektor, ami valósághűen teremti meg a mozi élményét.

1. Samsung The Freestyle hordozható projektor, 2. JBL Tune710BT vezeték nélküli fejhallgató, 3. Sunset lamp hangulatvilágítás, 4. Samsung Galaxy Tab S8 tablet, 5. Edifier hangszóró

Nézd meg a The Freestyle-t a Samsung weboldalán!

Nasi

Persze legyen bármennyire kényelmes a játszóruha és tűéles a kép, az élmény úgy kerek, ha ropogtatnivaló és innivaló is kerül az asztalra.

filmnézés bazár

1. Couchpotato popcorn készítő gép, 2. Bambusz szervírozótál (Ikea), 3. Bestron fondükészlet, 4. Banquet szelepes üvegkanna, 5. Gusta emeletes tálalóállvány, 6. Geometrie színes borospohárkészlet

(Promóció)

Olvasd el ezt is!