Hogyan marad tartós a fürdőruhád?

2022. június 27.
Unod már, hogy minden évben új fürdőruhát kell venned, mert a régi egy szezon alatt tönkremegy? Ha megfogadod a következő tanácsokat, garantáltan meghosszabbíthatod a fürdőruháid életét!

A medence klóros vize, a sós tenger, a napsugárzás és még a naptej is káros hatással lehet a fürdőruhádra, ezért fordul elő olyan gyakran, hogy a kedvenc bikinidnek csupán egy szezon után búcsút kell intened. Pedig egy kis tudatossággal és persze gondos ápolással könnyedén megőrizheted kedvenc fürdőruhád tartósságát. Mutatjuk, mire figyelj!

blue-acra_dottyback_sea-goldie-2

A kettő jobb, mint az egy

Ahelyett, hogy egész nyáron egyetlen fürdőruhát nyüstölnél, mindenképpen legyen egy váltó fürdőrucid is, hogy felváltva hordhasd őket.

fancy-guppy-2

Úszás előtt és után is zuhanyozz le!

Legyen szó akár klóros medencéről, akár sós tengerről, úszás előtt és után se felejts el beállni a zuhany alá. Ha úszás előtt a fürdőruhád vízzel érintkezik, és nedves lesz, akkor a tengerbe vagy medencébe lépve  kevesebb klóros vagy sós vizet fog magába szívni. Úszás után pedig azért fontos zuhanyozni, hogy amennyire csak lehet, ki tudd öblíteni a bikinid anyagából a sót és a klórt.

blue-acra-4

Ügyelj a mosásra és szárításra!

Persze nagyon csábító a könnyebbik utat választani és egyszerűen csak bedobni a fürdőrucid a mosógépbe, de ha jót akarsz neki… Akkor válaszd a kézi mosást! Egy lavór hideg vízhez adj hozzá néhány csepp kímélő mosószert, majd gyengéden mosd át benne a fürdőruhádat. Kerüld az erős mozdulatokat, még véletlenül se kezd el például csavargatni, hogy nehogy kinyújtsd az anyagát. Ezután hagyd a fürdőruhát 10-15 percig ázni, majd kiterítve, egy árnyékos helyen hagyd megszáradni.

flower-horn-3

Válassz olyan fürdőruhát, ami ellenáll a környezeti hatásoknak!

A sloggi Shore kollekciójának minden darabja innovatív REPREVE® és creora® highclo anyagokból készült, aminek hála a sloggi fürdőruhák élettartama az átlagosnál lényegesen hosszabb lehet. A  fürdőruhák nem fakulnak vagy nyúlnak ki, szupergyorsan száradnak és a klórellenálló anyaguknak köszönhetően még a medencék klóros vízének káros hatásával szemben is fel tudják venni a harcot. Az már csak hab a tortán, hogy a fürdőruhák speciális anyaga UV védelmet is biztosít, ráadásul ezek a fürdőrucik még környezetkímélők is, hiszen újrahasznosított műanyag palackokból készültek.

dottyback-9

A sloggi fürdőruhái között mindenki megtalálhatja a számára tökéletes darabot, legyen szó búvárkodásról, szörfözésről vagy akár napozásról a parton. A fürdőruhák speciális anyaga pedig garantálja a hosszú élettartamot.

Keresd őket a sloggi üzletekben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut, Duna Pláza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban!

Promóció