Ismerd meg a 2022-es év tavaszi/nyári Revolution sminkújdonságokat!

2022. július 18.
2022. júniusától igazán izgalmas újdonságokat fedezhetsz fel a Rossmann üzletek Revolution polcain! Ha nem találtad még meg a tökéletes rúzsod, szempillaspirálod + imádod ikonikus Forever Flawless palettáinkat is, nagyon jó hírünk van!

Először is ismerkedj meg a Revolution Butterfly Forever Flawless szemhéjpalettával és segítségével engedd szabadjára a belső pillangódat. 18 matt és csillogó szemhéjfestékkel, finom, lágy pasztell árnyalatokkal a könnyed babakék csillogástól a bársonyos és matt lila szemhéjfestékekig. Máris a legjobb megjelenésedben fogsz tündökölni, mielőtt még észre venned.

revolution-butterfly-crops

A különleges alkalmakra egy másik szuper paletta a Revolution Forever Flawless Regal Romance szemhéjpaletta, hogy seperc alatt készen állj a bálra. 6 meleg tónusú matt és 12 barack és rózsaszín csillogó árnyalattal. Engedd ki te is a belső királynődet!

revolution-regal-romance-grid

Ha még extráznád a szemsminkedet az 5D Lash Pow szempillaspirál, vagy a Big Lash Reloaded szempillaspirál lesz a te terméked, a lenyűgöző szempillákért!  A szakszerűen tervezett, 5D Lash Pow hosszító és dúsító spirál csomósodás nélkül emeli a szempillákat és ezáltal a tekintetet. Könnyű kinyitni: nincs csavarás, csak nyomd meg a kupakot a termék használatáért és a kirobbanó hosszúság érdekében! A Big Lash Reloaded spirál széles kefével rendelkezik, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy minden egyes szempillát elérjen! A rövid sörték még a legkisebb szempillák gyökerét is elérik és meghosszabbítják. A hosszú sörték minden szempillát a gyökerétől a csúcsáig bevonnak az extra hosszúságért és dússágért.

lashpow-crops2

Majd mindezt kiegészítheted egy szuper tusvonallal az új Thick and Thin Dual folyékony szemhéjtus segítségével.  Professzionális kidolgozás és tökéletesség, karakteres tusvonalat bármilyen alkalomra. Használd a termék vékony végét a pontos vonalakért, a vastag végét pedig a teljes hatásért, és formáld a saját megjelenésedet.

Továbbá, hogy a szemöldök ápolása se maradjon el, használd a Revolution szemöldökfixálót.  Ez a sima és tápláló szemöldökgél segít a szemöldök fixálásában és a tökéletes ív létrehozásában. A pontos applikátor lehetővé teszi, hogy megszelídítsen bármilyen szemöldököt a sűrűtől a vékonyig. Használat módja: keféld át a szemöldököt a kitöltés előtt a formázás érdekében, majd miután kitöltötted fixáld, vagy használd csupán magában a terméket a természetes szemöldökért.

Ha pedig azt hitted, hogy már nem rejteget több újdonságot a Revolution idén nyárra, akkor kellemes meglepetés fog érni! Ugyanis folytatjuk a sort az új ajakrúzsok bemutatásával. A Matte Bomb ajakrúzsokkal a matt ajkak visszatérnek, és jobbak, mint valaha! Itt az ideje, hogy egy kis helyet csinálj a smink gyűjteményedben, mert az új csókálló Revolution Matte Bomb rúzsok el fognak kápráztatni tartós, krémes matt formulájukkal!

kepernyokep-2022-06-30-162902

Nem a matt a te stílusod? Vagy csak váltogatnád az ajaktermékeket időnként, akkor javasoljuk az ikonikus Pout Bomb rúzsok szuper csillogó frissítését, a Revolution Shimmer Bomb szájfényeket, melyek igazán csillogó formulával töltik fel ajkaidat. E-vitaminnal dúsítva az extra táplálás érdekében, húzd végig a szivacshegyű applikátort az ajkaidon a maximálisan dús hatás érdekében.

Végül pedig, de nem utolsó sorban itt az új Loose Baking Translucent púder is. Ez a tökéletes választás azok számára, akik fényes, selymes és egyenletes bőrre vágynak. Vidd fel ezt a lágy púdert a Revolution Bake and Finish ecsettel. A természetes felületért használj bolyhos ecsetet, vagy sminkszivacsot applikátorként a pontos kontúrozáshoz és kiemeléshez.

nevtelen-terv-6

Ha valamelyik termék/termékek elnyerték tetszésed, ne feledd a Revolution sminkek elérhetőek a Rossmann üzletekben és a Lovebrands.hu webshopon!

Promóció