Szavazz a kedvencedre a L’Oréal Style & Colour Trophy legendás, professzionális fodrászversenyén!

2022. augusztus 18.
Ismét reflektorfénybe kerülhetnek a világ fodrásztehetségei, köztük a magyarok is. A L’Oréal Professionnel Paris népszerű fodrászversenye pontosan erről szól: a Style & Colour Trophy második éve a fodrászszakmán túli közösségeket is megszólítja.

Az 1954 óta rendszeresen megrendezett Style & Colour Trophy a fodrászvilág egyik legrégebbi profi versenye, amely amellett, hogy a szakmai tudást és a kreativitást értékeli, hihetetlen energiákat hoz a szakma életébe. Arra ösztönzi a fodrászokat, hogy ne csak a szalonban, de a világ színpadán is igyekezzenek tágítani a határaikat. 2021 a digitalizáció éve volt a verseny szempontjából, a #SCTrophy tavaly 10 000 bejegyzésben jelent meg világszerte. Az első digitális kiadás 22 500 versenyző részvételével zajlott, akik 30 országból jelentkeztek a megmérettetésre. Az országos fordulót követően, minden helyi győztes továbbjutott a verseny nemzetközi elődöntőjébe, majd innen a 9 legjobb versenyzőt választották ki a nemzetközi nagydöntőbe, ahol Ausztrália, Kanada, Franciaország, Olaszország, Japán, Mexikó, Oroszország, az Egyesült Államok és persze Magyarország is képviseltette magát.

Legendás verseny

A L’Oréal Professionnel legendás, professzionális fodrászversenye, a Style & Colour Trophy idén is elérhető digitálisan is, de új megközelítésben, újragondolva, hogy a lehető legtöbben követhessék az ikonikus színpadon zajló eseményeket.

Az Egyesült Királyságban 1954 óta megrendezésre kerülő verseny a fodrászvilág egyik legrégebbi megmérettetése. A Style & Colour Trophy minden évben különleges lehetőséget nyújt a versenyzőknek, hogy bemutathassák munkájukat és az új technikákat, valamint felfedezhessék az új hajtrendeket és stílusokat. A fodrászok esélyt kapnak, hogy ismertté válhassanak, és hogy több mint 40 ország legjobb fodrászainak munkájából meríthessenek ihletet. A versenyt az teszi különlegessé, hogy a fodrászoknak a teljes művészi összképre oda kell figyelniük, hiszen a zsűri a modell teljes megjelenését értékeli, amelybe nem csak a frizura, de a smink, a vágás és a styling is beletartozik. A fodrásziparban több mint 110 éve vezető szerepet betöltő L’Oréal Professionnel Paris küldetése, hogy felfedezze és ismertté tegye a profi tehetségeket.

Szavazz idén is!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is szavazhatunk a legszebbnek tartott alkotásokra. Persze csak miután a szakmai zsűri kiválasztotta a legjobbakat.

Nézd meg galériánkat a legjobb frizurákról!

6 fotó megtekintése

A Style & Colour Trophy 2022-es zsűrijének tagjai Dancsó Erika, L’Oréal Professionnel ID Artist, Kucsera Zsolt, L’Oréal Professionnel Nagykövet, Zsiga Renáta, L’Oréal Professionnel Nagykövet, Hansági Dorka, fodraszinfo.com főszerkesztő és Dóczy Júlia, Marie Claire szépségszerkesztő.

A versenyen, amelynek idei témája a French Edito, a világ 7 millió fodrásza közül bárki versenyezhet, aki regisztrált a Style & Colour Trophy oldalon, és továbbjut a 3 fordulós versenyben, azaz az online előválogatáson, a nemzeti döntőn és a nemzetközi döntőn. Első körben a jelentkezőknek el kellett készíteniük a saját French Edito  címlapfotójukat French Balayage vagy French Glossing technikákat alkalmazva, és feltölteni egy 6 képből álló pályamunkát a Style and Colour Trophy weboldalára.

6 fotó megtekintése

A kiválasztott 6 magyar döntős, Császár Milán, Fekete Brigitta, Lukács Panna, Misányi Johanna, Nagy-Darányi Cintia és Pályi Bence augusztus 3-án részt vettek a nemzeti döntőn, ahol élőben megalkották az új French Balayage vagy French Glossing frizurát a L’Oréal Akadémián. Ebben a fordulóban egy versenyző kapja meg a nemzeti fődíjat (1. helyezett), és 3 további díj kerül kiosztásra a következő kategóriákban: „ A Legjobb Francia Styling”, „A Legjobb Előtte-Utána” és „A Közönség Kedvence” díj.

Augusztus 18. és 25. között te is szavazhatsz a kedvencedre a Style & Colour Trophy weboldalon regisztráció után.

Promóció