Fényterápia a hajnak

2021. december 01.
A pandémia alatt bebizonyosodott, ha muszáj, mi magunk is le tudjuk vágni a frufrunkat, vagy be tudjuk festeni a hajunkat. Arra is rájöttünk azonban, hogy a végeredmény sosem lesz olyan, mint amikor profik kezei között szépülünk. Itt az ideje tehát, hogy magunk mögött hagyjuk a házi praktikákat, és benevezzünk egy kényeztető szépségkezelésre.

1909-ben Eugène Schueller vegyész, a L’Oréal csoport és a L’Oréal Professionnel alapítója megalkotta az első, egészségre ártalmatlan hajfestéket, ez a formula pedig tulajdonképpen a modern hajfestés alapjává vált. A márka azóta is a fodrászszolgáltatások élvonalában jár, és úttörő fejlesztésekkel támogatja a szakmát. A french balayage után most egy újabb francia technikával, a french glossing hajfestéssel ismerkedhetünk meg.

Ragyogó hajszín két lépésben

Festett hajra, de a balayage frissítésére is remek választás lehet a french glossing hajfestési technika, amely egy kétlépcsős szalonszolgáltatás. A fodrász első lépésben precízen elvégzi a tőfestést, hogy búcsút inthessünk a lenövésünknek, majd egy színezővel úgy árnyalja a teljes hajhosszt, hogy az összhatás maximálisan harmonikus legyen. Ez a második lépésben használt Dialight árnyaló azért is különleges, mert nagyon gyengéden bánik a hajszálakkal. Nem tartalmaz ammóniát, használatával harminc százalékkal tápláltabb lehet a hajunk, a végeredmény pedig tökéletes színt és egészségesen ragyogó hajkoronát eredményez.

French Glossing

1. LÉPÉS: tartós festés a tövek tökéletes fedéséhez Majirel vagy Inoa hajfestékkel.
2. LÉPÉS: Dialight savas glossing kezelés a haj teljes hosszán a szín élénkítéséért, a hajminőség látható javulásáért, a táplálásáért és az elnehezítés nélküli, ragyogó hatásért.

„A french glossing szolgáltatás egy tökéletes megoldás a lágy színátmenet létrehozására. Legyen szó őszhajfedésről, vagy színfrissítésről, a haj gyönyörű fényes lesz. A DiaLight gloss szolgáltatás által a haj ragyogóbb és egészségesebb látványt nyújt. Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szereti, ha a haja egészséges és káprázatos fényű” – mondja Zsidró Tamás L’Oréal Professionnel nagykövet.

Keresd a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a salon-expert.hu weboldalon!

Promóció