Viseld magadon Keith Haring időtálló üzenetét, hiszen „a művészet mindenkié”

2022. szeptember 26.
Keith Haring az 1980-as évek meghatározó művésze volt, de művészi filozófiája és alkotásai azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. Haring rajzai számos helyen köszönnek vissza ránk, legyen szó akár ruhadarabokról vagy használati cikkekről, bárhol is bukkannak fel mintái, az emberek elképesztő gyorsasággal csapnak le rájuk.

Tudod, ki áll az ikonikus vonalrajzok és összetéveszthetetlen szimbólumok mögött?

Keith Haring már kiskorától kezdve imádott rajzolni, és ez az elköteleződés élete végéig kitartott. Azt vallotta, hogy „a művészet mindenkié”, így olyan médiumot keresett, amin keresztül a lehető legtöbb embert tudja megszólítani alkotásaival. A New York-i metróban található, fekete matt papírral letakart üres reklámhelyek tökéletes vásznaknak bizonyultak, így Haring fehér krétával a metróhálózat különböző pontjain kezdett alkotni, a tömegközlekedők nagy örömére.

Munkáit a körülötte nyüzsgő város inspirálta, legyen szó akár a rapperekről, kosarasokról, gördeszkásokról vagy az éjszakai klubok közönségéről, New York belvárosa és lüktető energiája mind hatottak a művészre, formálták látásmódját és rajzait.

Az önkifejezés fontossága és az, hogy a művészet bárki számára elérhető legyen, jól illeszkedik a Pandora által képviselt értékekhez. Az ékszermárka számára kiemelten fontos, hogy mindenki számára hozzáférhető ékszereket biztosítson, amik segítségével te is megalkothatod egyedi megjelenésedet és korlátok nélkül megmutathatod igazi éned.

Fejezd ki önmagad Keith Haring és a Pandora közös nyelvén!

Így született meg a sokak által régóta várt Keith Haring x Pandora kollekció, az ékszermárka történetének első művész-kollaborációja, ami életre kelti azt a nyüzsgő és kitörő kreativitást, ami egykor New York belvárosát is áthatotta, és ami Keith Haring jellegzetes pop-art stílusát is inspirálta.

Alkossák az ékszereid a vásznat, a szimbolikus utcai falat, amin megelevenednek Keith Haring mintái, és örökérvényű vizuális nyelve, amit szavak nélkül is mindannyian értünk. Ünnepeld te is a kreativitást és a művészet adta szabadságot, fejezd ki önmagad az egyedülálló kollekció új darabjaival. Válaszd ki a hozzád leginkább illő charmokat, karkötőket vagy dobd fel megjelenésed egy igazán különleges nyaklánccal vagy fülbevalóval!

Ne maradj le erről a kivételes kollekcióról, az ékszerek korlátozott ideig, szeptember 29. és november 29. között elérhetők. Szerezd meg őket online vagy a kiemelt Pandora üzletekben!

#KeithHaringxPandora

Promóció