„A pasim 17 évvel fiatalabb nálam – megijedtem ettől a korhatáros szerelemtől” (x)

2022. október 03.
Kata, Kata, vedd már fel – mormogtam magamban, ahogy hallgattam, hogy a telefon kicsengett. Közben képek peregtek a fejemben. Kata kamaszkorom óta a legjobb barátnőm, még nem volt olyan, hogy egy-egy kínos helyzetben ne lett volna valamilyen megnyugtató ötlete. Márpedig ez a mostani sokszorosan is kellemetlen, égető ügy. Én őrült, hogyan lehetek negyvenegy éves létemre is ennyire felelőtlen…

– Andikám, tudod te, mennyi az idő? – sóhajtott bele a telefonba az én drága Katám. Valóban, csütörtök reggel hat óra volt, de én egész éjjel nem aludtam. Picit el is szégyelltem magam, hogy így rárontottam, de eldöntöttem: nem fogok udvariaskodni.

– Azt hiszem, hülyeséget csináltam. Emlékszel Dávidra?

Dávid a lányom, Anna úszásoktatója, akivel a legutóbbi apás hétvégén a tettek mezejére léptünk. Ezzel önmagában nem lenne semmi baj, hiszen már két éve nem élünk együtt a volt férjemmel, ráadásul Dávid úgy bánik a lányommal, mintha a saját gyermeke lenne. A bibi mindössze annyi, hogy ő meg – kis túlzással – az én gyerekem lehetne, 17 évvel fiatalabb nálam. Ezért is lepett meg, amikor észrevettem, hogy kendőzetlenül flörtöl velem, keresi az alkalmat, hogy pár jó szót mondjon Annáról, és amikor én is dresszt húzok, hogy a gyerek edzése alatt is hasznosan töltsem az időt, úgy néz rám, ahogyan nem szoktak negyvenes anyukákra. A viberes üzenetváltásaink is egyre többször eltértek az operatív témáktól, mégis meglepett, amikor megkérdezte, nem iszom-e meg vele valamit egyik szombat este. Gondoltam, egy italból nem lehet baj. Beszélgettünk Annáról, arról, hogy fiatalabb koromban mennyire szerettem úszni, tett pár segítő javaslatot a technikámmal kapcsolatban, és sokat mesélt magáról. Kiderült, hogy masszőrnek tanul, és én picit spiccesen felvetettem, hogy megmutathatná, mit tud.

par-idosebb-no

– És? – józanított ki Kata unott hangja. – Mit tud?

Kicsit rosszul esett ez a reakció, így nem ecseteltem, micsoda éjszakánk volt, amúgy sem emiatt hívtam Katát, hanem azért, mert kellemetlen intim tünet ütötte fel nálam a fejét, és egyebek között a kínzó viszketés miatt sem jött álom a szememre, ráadásul sárgásfehér, darabos folyásom is lett a kaland óta.

– Aha, hüvelygomba – mondta szenvtelenül Kata. Erre elsírtam magam, hogy lehetek ilyen felelőtlen, és biztos ettől a szép, sima modorú pernahajdertől kaptam el, mire Kata azt mondta, most leteszi, de még munka előtt átugrik hozzám. Szép kis barát az ilyen, mondtam magamnak, de örültem, hogy nem telefonon kell folytatni ezt a beszélgetést. Valóban, Kata fél 9 körül felcsengetett, és egy doboz Micovag Plus hüvelykúpot nyomott a kezembe. Megnyugtatott, hogy a hüvelygomba nem nemi úton terjedő betegség. Csak arról van szó, hogy ezekben az őrült napokban felborulhatott a hüvelyflórám egyensúlya, és túlszaporodott a hüvelyemben egyébként is élő Candida, az okozza a kellemetlen tüneteket. A klóros víz és a stressz egyaránt a kiváltó okok között lehet, és az sem segített, hogy az utóbbi napokban kicsit több édességet és alkoholt engedtem meg magamnak az illendőnél. A tejsavas-kamillás kúp segíteni fog a rend helyreállításában, és a viszketést is mérsékelni fogja. „Mindenesetre, amíg panaszaid vannak, ne nagyon ismételjetek a sármos úszásoktatóval!” – mondta búcsúzóul, és elszelelt.

Ültem a konyhában a doboz Micovag Plusszal, és egyszerre utáltam Katát, meg hálás is voltam neki. Ez a férfiagyú, rémületesen gyakorlatias nő már annyi csávából húzott ki, és most sem tévedett. A Micovag Plus tényleg enyhítette a panaszaimat, az intimeket, egészen pontosan. De ezzel a korhatáros szerelemmel még kezdenem kell valamit, ugyanis nemcsak a lányom rajong ezért a pasiért, hanem azt hiszem, én is…

micovag

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

 

 

A Micovag Plus hüvelykúp természetes eredetű összetevőkkel, tejsavval és kamillakivonattal egészíti ki a hüvelygomba kezelését. A tejsav visszaállítja a normál hüvelyi pH-t, így képes gátolni a gombák szaporodását, a kamillakivonat pedig enyhíti az égő érzést és csillapítja a kellemetlen viszketést. A Micovag Plus hüvelykúp a tünetek enyhítésével teszi teljessé a célzott gombaellenes terápiát. A gyógyszertárakban vény nélkül elérhető.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció