ECCO NOUVELLE – Cipő minden találkozáshoz

2022. október 05.
Az élet nem áll meg. Állandó mozgásban van, és mi vele együtt haladunk.

A határok elmosódtak, és ez így tetszik nekünk. Számunkra csak egy jó választás szükséges a cipősszekrény előtt egy mozgalmas naphoz, amikor dolgozunk, utazunk, szocializálódunk, edzünk és minden tevékenységhez, amit ezek közé bepréselünk. Tudjuk milyen nehéz az egész napot egyetlen cipőben végigcsinálni. Az új ECCO Nouvelle kollekcióval azonban ez egyáltalán nem jelent problémát.

Az emberekkel való találkozás izgalmas, és megváltoztathatja az életünket. Bárhol és bármikor összefuthatunk egymással. Mindannyiunknak van egy története egy jelentőségteljes találkozásról az életünkben. Jelentőségteljes emberek, akikkel megosztjuk a történeteinket. Az ECCO Nouvelle teljes sokoldalúságot kínál, ez a tökéletes cipő bárhová is mész, bármit is csinálsz, és bárkivel is találkozol.

Az ECCO Nouvelle kollekciót és annak minden darabját olyan nőknek tervezték, akik szeretnének egy kis eleganciát adni a hétköznapok stílusához. Annak ellenére, hogy a kollekció meglehetősen formálisnak tűnik, ugyanolyan szintű kényelmet biztosít, mint a sneaker tornacipők. Köszönhetően a saját ECCO cserzőüzemeinkből származó ultrapuha és texturált bőröknek, a párnázást biztosító könnyű PU középtalpnak és a jellegzetes ECCO FLUIDFORM™ varrat nélküli konstrukciónknak, amely rugalmas és gördülékeny mozgást biztosít.

Ez a kollekció a klasszikus megjelenés sokféle változatát képviseli mindennapi kényelemmel és vastag talppal. A formális és az alkalmi megjelenés tökéletes keresztezése.

3 fotó megtekintése

Készülj minden találkozásra az ECCO NOUVELLE kollekcióval.

Promóció

Olvass tovább!