7 éves a legtöbbet eladott ECCO SOFT 7 sneaker

2022. szeptember 07.
Az ECCO idén ünnepli a legtöbbet eladott ECCO SOFT 7 tornacipő hetedik születésnapját, ennek apropóján a következő őszi szezonban egy új, merész színekből álló kollekcióval tér vissza a modell.

Az ECCO SOFT 7-et először 2015-ben mutatták be és pillanatok alatt hatalmas sikert aratott a világ minden pontján.  Annyira megszerették ezt a tornacipőt, hogy ez alatt a 7 év alatt  percenként 2,5 párat adtak el ebből a modellből világszerte.

Mi tette az ECCO SOFT 7-et ilyen sikeressé? Minimalista sokoldalúság és főleg a kényelem. A vásárlók dicsérik az időtlen, hétköznapi dizájnt és a puhaságot, emiatt gyakran nem állnak meg csak egy párnál. Az ECCO saját cserzőüzemeiből származó prémium bőrből készült cipők különböző színekben kaphatók, melyek nayon jól kombinálhatóak különböző ruhákkal, stílusokkal. Vásárlóink tapasztalatai szerint – ha egyszer kipróbálod őket, egy pár egyszerűen nem elég.

ecco-soft7-sneaker-cipo-torjacipo

A SOFT 7 cipők az ECCO márka fő értékeit képviselik, egyben a skandináv dizájn ünneplése egy új, modern csavarral. A prémium fedett bőrből készült fűzős tornacipők anatómiai kaptafán készülnek, így a cipő a lábához igazodik, és nem fordítva. A textilbélés biztosítja a kiváló légáteresztő képességet, a bőrborítású talpbetét pedig kivehető, ha extra szélességre van szükség. Az ECCO FLUIDFORM™ technológiával a külső talpat közvetlenül a cipőbe fecskendezik, amely erős és tartós kapcsolatot biztosít a talp és a felsőrész között.

ecco-soft7-sneaker-cipo-torjacipo

A 2022-es őszi-téli  kollekció különleges modellje az az  ECCO SOFT 7 cipő, melyet a híres izlandi tervező, Kristjana S Williams álmodott meg.  Ő tervezte például a Coldplay album borítóját vagy  Nyugat-Európa legmagasabb épületének – a londoni The Shardnak – az egyik emeletén található kárpitjait is. Terveit a természet ihlette, technikája pedig magában foglalja a természet rétegzését, hogy tükrözze minden élőlény szimmetriáját.

Lehet, hogy az ECCO SOFT 7 cipők úgy néznek ki, mint bármely más cipő, de ha egyszer felfedezed a titkukat, nem akarsz mást. Aki tudja, az tudja.

ecco-soft7-sneaker-cipo-torjacipo

Promóció

Olvass tovább!