A L’Oréal Professionnel Style and Colour Trophy verseny hazai nyertese: Misányi Johanna

2022. november 09.
Ismerjétek meg a L’Oréal Style & Colour Trophy legendás, professzionális fodrászversenyének hazai első helyezettjét, Misányi Johannát, és nézzétek meg a vele készült videónkat.

verseny idei kötelező témája a French Edito volt. A jelentkezőknek saját címlapfotójukat kellett elkészíteni French Balayage vagy French Glossing technikákat használva. A  végeredményről pedig fel kellett tölteniük egy 6 képből álló pályamunkát a Style and Colour Trophy weboldalára. A hazai győztes végül Misányi Johanna, a Szabó Imre Hair & Beauty fodrásza lett.

Mesélj egy kicsit magadról és arról, hogy miért választottad a fodrász szakmát?

Másfél éve végeztem fodrászként, de már egészen gyermekkoromtól kezdve kísért ez a világ, ebben nőttem fel, hiszen az édesanyám is fodrász. A Szabó Imre Hair & Beauty szalonban dolgozom Budapesten, a Belgrád rakparton.

Mit szeretsz a legjobban a szakmádban?

A legjobban azt szeretem, hogy ki tudom élni a kreativitásomat és örömöt tudok csalni a vendégek arcára. Ez a legjobb érzés.

Mit adott neked a L’Oréal Professionnel Style and Colour Trophy versenye? Hogyan készültél a döntőre és mit gondolsz, miért te nyerted meg?

A verseny motivációt és több önbizalmat adott nekem a jövőre nézve. A döntőre különösen nem készültem fel, én az a típus vagyok, aki nem szeret a szakmájában nagyon előre tervezni, mert mindig érhet meglepetés, hiszen minden haj különböző. Azt gondolom a versenyt azért én nyertem meg, mert kimagaslóan magas fénye volt a hajnak, ápolt és egészséges megjelenést tükrözött, illetve egy különleges és tiszta színt kaptam, lágy átmenettel, ami tökéletesen megfelel a French Balayage technika szerint elvártaknak.

L’Oréal Style & Colour Trophy L’Oréal Style & Colour TrophyMelyik a kedvenc technikád a szalonban, és mit kér a vendégek többsége?

A kedvenc technikám a szabadkezes French Balayage. A vendégeim többsége színben leginkább a szőke árnyalatokat kéri, technikában pedig a kicsit különlegesebb melírt.

Ha valaki azt szeretné, hogy te készítsd el a frizuráját, hol talál meg téged?

Az Instagramon is megtalálható vagyok, illetve a Szabó Imre Hair & Beauty szalonban tudnak hozzám időpontot foglalni. Akár online időpont foglalás is lehetséges a BWNET platformon keresztül. Amit viszont fontos megemlítenem, hogy amennyiben különlegesebb melír technikára szeretne valaki jönni, első lépésként mindig egy személyes konzultációt szoktam javasolni. Hogy jobban megismerjük egymást.

 

Promóció