Csizmák tartósságra tervezve: ECCO GRAINER

2022. november 09.
Olyan csizmát keresel az őszi szezonra, amely egyszerre kényelmes és stílusost? Ne keress tovább – az ECCO GRAINER csizma csak neked készült.

Az ECCO GRAINER csizmák autentikussága a skandináv minőség és a természet szeretetének örökségében gyökerezik, céljuk, hogy viselőjének megbízható kényelmet nyújtsanak időtálló dizájn-nal. Ezek a csizmák tökéletesek olyan napokra, amikor egy kis extra védelemre van szükséged ahhoz, hogy eljuss a célállomásodhoz.

Az ECCO GRAINER kollekció kétféle stílusos modellt tartalmaz – fűzős bakancsot és Chelsea csizmát. A fűzős bakancs felületét az ECCO HYDROMAX® vízlepergető bevonattal kezelték, valamint meleg plüss béléssel rendelkezik melyek felveszik a harcot a legzorddabb elemekkel is.  Az ECCO GRAINER Chelsea csizma az időtlen lábbeli újradefiniált változata. Mindkettőt meleg puhaságra és figyelemre méltó tartósságra tervezték.

Sőt – ezek a csizmák prémium minőségű bőrből készülnek az egyedülálló ECCO DriTan™ eljárással,, amely csökkenti a felhasznált víz és vegyszerek mennyiségét a cserzési folyamat során. Húsz liter vizet takarítanak így meg bőrönként, ami évente összesen 25 millió liter víz megtakarítását jelenti.

Az ECCO 1963 óta arra törekszik, hogy skandináv kézmúvességet és valódi funkcionalitást biztosítson  cipői viselőinek. Megbecsült örökség huszonegyedik századi kényelemmel kombinálva. Mert úgy gondoljuk, hogy amikor csizmát vásárolsz nem kell, hogy várj vagy aggódj. Csak vedd fel, indulj és tedd a dolgod. Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz cipőt viselj.

5 fotó megtekintése

Az ECCO GRAINER csizmával a kényelem azonnal indul, ahogy kiveszed a dobozból.

Promóció