Revolution Forever Flawless paletták – Tündökölj az ünnepek alatt is!

2022. december 05.
A Revolution márka 2014-ben indult el világhódító útjára, amikor is az alapító, Adam Minto a londoni lakásának konyhájában egy olyan make up brandet álmodott meg, amely minden, addig normálisnak mondott értéket figyelmen kívül hagyva forradalmasítja a sminkipart. Magas minőségű, professzionális dekormárka, mely mindenki számára elérhető – ez volt a Revolution küldetése startup-ként 2014 márciusában és maradt ma is globális, világmárkaként.

Ismerd meg most a brand nagy népszerűségnek örvendő termékcsaládját: a Forever Flawless szemhéjpalettákat. A 18 féle matt, csillogó és márványosra zúzott árnyalatot tartalmazó paletták biztosan lenyűgöznek majd! A Forever Flawless Allure paletta a meleg színek kavalkádja – rozsda, fáradt rózsaszín és csillogó barnás színek. A Forever Flawless Affinity palettába pedig a csillogó rózsaszínek és a meleg színárnyalatok dominálnak, melyek tökéletesek a füstös szemsmink létrehozásához.

Ha pedig inkább pasztell árnyalatokra vágysz, akkor csodáld meg és engedd szabadjára a belső pillangódat a Forever Flawless Butterfly szemhéjpaletta segítségével. 18 matt és csillogó szemhéjfestékkel. Finom, lágy árnyalatokkal a könnyed babakék csillogástól a bársonyos, matt lila szemhéjfestékeig. Máris a legjobb megjelenésedben fogsz tündökölni, mielőtt még észrevennéd.
Amennyiben a termék/termékek elnyerték tetszésed további Forever Flawless palettákat is felfedezhetsz, hiszen körülbelül 20 féle szemhéjpaletta tartozik a termékcsaládba jelenleg, a választék pedig folyamatosan bővül az új bevezetésekkel. A sminkek elérhetőek a Rossmann üzletekben és a Lovebrands.hu webshopon!

Makeup Revolution Magyarország

Promóció