A Babor 2022-es Adventi Ampulla Naptára bőrnek és léleknek is jobb, mint a csokoládé

2022. november 14.
Eleged van a csokival teli adventi kalendáriumokból? Számoljunk vissza karácsonyig mindenen nap egy kis kényeztető otthoni szépségkezeléssel, a Babor professzionális karácsonyi ampulla válogatásával! Nem csak a szívünk, de a bőrünk is ragyogni fog, mire elérkeznek az ünnepek!

Csak ismételni tudjuk, hiszen azóta sem javult a helyzet: egy újabb stresszes évet hagyunk lassan hátra. Amikor azt hittük, hogy 2022. végre jobb lesz, mint az előző, gyorsan kiderült, hogy ha lehet, még kaotikusabb napok, hetek, hónapok várnak majd ránk. Amíg nem fogtam a kezemben, nem is tudatosult bennem, hogy mi hiányzik: valami finom és kényeztető dolog, amikor csak én vagyok és a bőröm, egy kis töltekezés az ünnepek előtt a nyomasztó időszak után, amit idén magunk mögött hagytunk – a Babor 2022-es Adventi Ampulla Naptára

A 24 megleptésampulla olyan finom, hogy nem csak időben, de hangulatban is napról napra közelebb kerültem a karácsonyhoz, ahogy nyitogattam az ablakokat. Tényleg jobb, mint a csokoládé! Minden ablak mögött rejtőzik egy koncentrált hatóanyag tartalmú ampulla, melynek eredménye azonnal látható a bőrünkön. (A C-vitamin szérummal alig bírtam betelni, szerencsére a Multivitamin ampullákkal élvezhettem még a hatást további három napon át.)

babor-2022-advent-ampulla-naptar

Igazi különlegsségek kerültek az ablakok mögé a Babor 2022-es Adventi Ampulla Naptárában

Idén ráadásul igazi különlegességgel is készült a Babor, mintha csak tudták volna, mennyire nagy szükségünk van az extra kényeztetésre: igazi előkarácsonyi ajándék az adventi kalendáriumban, hogy a Doctor Babor Power Serum ampullákból is találunk a 24 napos kúrában. Ezek azért igazán hatásosak, mert még nagyobb koncentrációban találhatók benne a szinte azonnali hatást garantáló tápláló hatóanyagok. 

Ahogy már a Babortól megszokhattuk, a 2022-es Adventi Ampulla Naptár esetén is gondoltak a Földünkre. Ha figyelmesen megnézzük, az arany csillagok és finom hópelyhek, melyek a 24 kis ablakot szegélyezik, nem is egy karácsonyfadísz gömbje rajzolódik ki, hanem valójában gyönyörű bolygónk és a kontintensek körvonalai. Azt már külön mondanunk sem kell, hogy a Babor 2022-es Adventi Ampulla Naptár idén sem tartalmaz a belsejében sem műanyagot, hogy ezzel se terhelje a bolygót.

Valószínűleg ezek után mindenki nagyon kíváncsi már, milyen szérumokkal találkozhat 2022-ben a Babor ampullái közül. 

babor-2022-advent-ampulla-naptar

Igazi előkarácsonyi ajándék az adventi kalendáriumban, hogy a Doctor Babor Power Serum ampullákból is találunk a 24 napos kúrában

1x Doctor Babor Power Serum Hyaluronic Acid – Ez egy forradalmi nedvességnövelő a bőrnek az azonnali hidratálásért és feltöltésért. 8 különböző típusú hialuronsavat és további tripeptideket tartalmaz. Ezt csak tanúsíthatjuk, a tesztelés alatt a családtagjaim is észrevették, hogy ma valahogy kisimultabb az arcom, az év végi hajtás ellenére is.

1 x Hydra Plus Szintén a hyaluron erejét használja ki ez az ampulla a maximális hidratálásért. Azonnal látszik, hogy több nedvességet zár magába a bőrünk, intenzíven teltté válik és csökkennek a ráncok.

2 x Algae Vitalizer – A zöld algáknak és a planktonkivonatnak köszönhetően táplálja a bőrünk mikrobiomját, így kiegyensúlyozottabb, egészségesebb lesz az arcbőrünk.

2 x Perfect Glow – Ez az egyik kedvencem a Babor ampullái közül, tényleg azonnal tökéletesen ragyogó, sima és hibátlan lesz az arcbőr ezektől a szérumoktól, amik olyanok, mintha pici aranyszemcséket tartalmaznának.

3 x Doctor Babor Power Serum Ampoule Beta Glucan – Nem vitás, hogy az egyik csúcsampullája a 2022-es Babor Adventi Ampulla Naptárnak a béta-glükán koncentrátumot tartalmazó szérum. Nem csak a bőröm, de a lelkem is kisimult tőle. A legnagyobb öröm pedig az volt, hogy három is van belőle a 24 ampulla között!

3 x Active Night – Aktív összetevőinek hála csökkenti a bőrpírt, a feszülő érzést, ami az idő hidegebbre fordulásával egyre gyakrabban fordul elő, éjszaka regenerál. Tényleg olyan reggel, mintha az öt évvel ezelőtti arcunk nézne vissza ránk a tükörben.

3 x Doctor Babor Power Serum Ampoule Vitamin C – brutálisan erős a Babor C-vitamin szérumja. Láthatóan egyenletesebb, simább, ragyogóbb és élénkebb, élettel telibb lesz tőle a bőrünk.

3 x Multi Vitamin – Egy újabb nagy kedvencem lett a Multi Vitamin szérum. Még sosem próbáltam korábban a Babornak ezt az ampulláját, viszont annyi energiát adott az ősszel fakóvá vált bőrömnek, hogy tavaszig még biztosan kerül belőle a bőrömre. Tényleg jobban érezzük magunkat a bőrünkben tőle.

3 x 3D Firming – Határozott kontúrokat, észrevehetően több feszességet és kevesebb ráncot garantál ez az ampulla.

3 x Lift Express – Ez a tökéletes ránctalanító ampulla, amiben tengeri exopoliszacharidok és azonnali lifting hatóanyag dolgozza meg a bőrünket az azonnali hatás érdekében.

Különösen szerettem a Babor 2022-es Adventi Ampulla Naptárában, hogy nem csak a Földünkre és a bőrünkre gondoltak, hanem a lelkünkre is, ami tényleg nagyon jól esik az olyan időszakokban, mint amilyenekben épp most is járunk. Mind a 24 ablakban elrejtettek az isteni ampullákon kívül egy kis üzenetet is, amitől nap mint nap jobb kedvünk lehet, motiválhat és segít, hogy ne csak a bőrünk, de a lelkünk is ragyoghasson az ünnepekre.

Fotók: Babor

Promóció

Olvass tovább!