Újévi fogadalmak: egészséges és szép hajat a 2023-as évre!

2022. december 12.
Minden reggel ugyanaz a rutin - felkelünk, reggelizünk, felkészülünk a munkára, sminkelünk és kivasaljuk vagy begöndörítjük a hajunkat. A mindennapos hajápolási rutin azonban megviselheti a hajat, ha nem a megfelelő kíméletes hajformázó terméket használjuk. Van azonban egy tippünk, hogyan őrizzük meg a hajunk szépségét és rugalmasságát.

A ROWENTA-val minden nap olyan lehet a frizuránk, mintha a fodrásznál jártunk volna,  miközben a hajunk egészségestől ragyogó, selymes és fényes marad.  Az új hajvasalóval akkor is megőrizhetjük hajunk egészségét, ha gyakran formázzuk. Most könnyen teljesíthető az újévi fogadalom,  amit oly sokáig halogattunk.

Mindenki egészséges hajat szeretne,  miközben sokan minden nap magas hőmérséklettel formázzák a hajukat – de most minden megváltozik a Rowenta Inimitable Ultimate Experience hajvasaló (SF8230) segítségével.

És mi az egyik legnagyobb előnye ennek a hajvasalónak? Bármilyen hajtípusra használható. A rakoncátlan hullámok megszelídítéséhez a hajsütővas egy cserélhető hajkefével rendelkezik, amely a hajszálakat a gyökerektől a hajvégekig vezeti a hajsütővasba épített 3D mozgó lemezeken keresztül. 100%-ban érintkezik a vasaló a hajjal, ráadásul a hő egyenletesen áramlik a vasalólemezeken keresztül, így a haj egyetlen mozdulattal tökéletesen vasalt lesz. Nincs szükség arra, hogy többször vasaljuk át a hajat, és így feleslegesen szárítsuk vagy húzzuk azt. Ha viszont volumenre van szükség – csak le kell cserélni a tartozékot, és a lekerekített vasalóval könnyedén készíthetünk  gyengéd hullámokat vagy egészen göndör fürtöket.

Használatakor a hajvasaló lemezein lévő kiváló minőségű ásványi bevonatnak köszönhetően a keratin teljes mértékben megmarad a hajon. Ezek az ásványi anyagok biztosítják, hogy a vasaló felülete rendkívül csúszós legyen, és soha ne legyen olyan hajszál, amely vasalás közben megakad vagy megtörik. Az eredmény puha, egyenes és egészséges haj, pont olyan mintha fodrászszalonban jártunk volna. 

A hajvasaló mindössze 25 másodperc alatt használatra kész – a hajformázás vele igazán gyors. Válasszunk 120°C és 200°C közötti hőmérsékletet, ha gyönyörű hullámokat és elegáns esti viseletet szeretnénk.  A megerősített fogó lehetővé teszi a legkisebb erőkifejtést a használat során. 

Élvezze hajának formázását a Rowenta Inimitable Ultimate Experience hajsütővas segítségével, amely tökéletes frizurát és egészséges hajat biztosít!

www.rowenta.hu

Promóció