Ez lesz 2023 legtrendibb frizurája – megmutatjuk, hogy készítheted el otthon

2022. december 08.
Ha szeretnéd már idén letesztelni a jövő év legmenőbb frizuratrendjét, mutatjuk a lépéseket! Szilveszterre is tökéletes választás.

Múltkor beszámoltunk az idei év legmenőbb férfi frizuráiról és rendszeresen hírt adunk az aktuális hajtrendekről, de így év vége felé már magunk mögött hagyjuk a 2022-es év trendjeit, hogy inkább a jövő év legdivatosabb stílusait böngésszük.

Szóval jó előre elárulhatjuk, hogy a 2023-as év egyik legnagyobb dobása frizuratéren a vizes hatású haj lesz – a „nedves haj” trendje ugyan már egy ideje megjelent a kifutókon és az olyan menő sorozatokban, mint az Eufória, csak a jövő évben fog igazán lecsorogni a szélesebb rétegekhez. A hajtrend pontosan azt takarja, amit a neve sejtet: célja, hogy a haj úgy nézzen ki, mintha éppen félúton lenne a száradás felé egy alapos hajmosás után. Ez a koponyához tapadó, csillogó, nedves textúra kifejezetten izgalmas és vagány, nem csoda, ha jövőre sokan akarják majd kipróbálni.

2023-hajtrend-nedves-haj

Így csinálhatod meg otthon

A tartós hatást nem vízzel, hanem speciális gélekkel és formázókrémekkel érhetjük el. A terméket a tövekhez kell felvinni és egy fésűvel eloszlatni a haj teljes hosszán. Nyugodtan legyünk bőkezűek, de ne essünk túlzásba – nem szeretnénk ha nagyon összetapadnának és ápolatlan, zsíros hatást keltenének tincseink. Végül az extra csillogásért fújjuk be a frizurát fényt adó spray-vel vagy kenjük be olajjal, így igazán hiteles lesz a nedves hatás.

2023-hajtrend-nedves-haj

Ez a hajtrend különleges eseményekre, de akár laza tavaszi–nyári estére is tökéletes választás lehet, ráadásul bármilyen hajhosszhoz jól áll!

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!