Csúcsra járatott gőz-hajformázó emeli új szintre az otthoni hajformázást

2021. július 14.
9 éve vezették be a szépségpiacon forradalminak számító első, az otthoni hajformázás szerelmeseinek körében azóta ikonikussá vált Steampodot. A hő és a gőz hatásainak kombinációját hasznosító csúcsminőségű eszköz tökéletesen sima hajat varázsol még a leggöndörebb fürtökből is. Testvére, a továbbfejlesztett SteamPod 3.0 pedig most egészen új szintre emeli az otthoni hajformázást, hatékonyabb és ergonomikusabb, mint valaha!

Mintegy 9 év telt el azóta, hogy 2012-ben bevezették az első SteamPodot, amely új kapukat nyitott meg a hajformázásban mind a professzionális fodrászok, mind pedig a vendégek számára. A L’Oréal Professionnel a Rowenta márkával együttműködésében bemutatott csúcsminőségű, szabadalmaztatott gőz-technológiával működő eszköz olyat tudással bírt, amiről az otthoni hajformázókat alkalmazó nők korábban csak álmodtak: tökéletesen sima hajat varázsolt még az extrém göndör fürtökből is, mindezt a hajszálak roncsolása nélkül. A forradalmi gőz-hajformázó a szép haj szerelmeseinek nélkülözhetetlen lett, és egy szempillantás alatt meghódította az egész világot.

elotte-utana

Listavezető hajvasaló

Az innovatív formázó nem véletlenül vált ikonikus darabbá a nők fürdőszobájában. A benne rejlő tudás ugyanis tényleg nem hétköznapi… Nők sokasága küzd napi szinten azzal, hogy nehezen kezelhető haját egyenesből hullámosra, esetleg hullámosból egyenesre formálja. Ebben segít a hő erejét felhasználva a SteamPod, ám mindezt úgy teszi egyedülállóan precízen és hatékonyan, hogy közben segít megőrizni hajszálaink egészségét és életerejét. Hogy mindezt hogyan? Egyedülálló technológiával, 30-nál is több szabadalommal, valamint egy, a gőz hatására aktiválódó, kivételes hajformázó termékcsaláddal a háta mögött teremt tökéletes egyensúlyt a teljesítmény és az ápoló hatás között.

steampod-hajformazo-goz

Újabb szint a SteamPod 3.0-ával

A 2012-ben úgy bevezetett SteamPod 1.0, valamint a 2015-ben megjelent SteamPod 2.0 után a L’Oréal Professionnel a Rowenta márkával együttműködve bevezette a legújabb, 3.0-ás verzióját, amely hatékonyság és ergonomikusság terén is új csúcsokat döntött meg. Kétszer gyorsabb, ráadásul kétszer simább hajat biztosít, még a legmakacsabb fürtök esetén is.
loreal-steampod-haj

Az eddigi felhasználói vélemények és elemzések alapján tényleg úgy fest, hogy az új, továbbfejlesztett SteamPod 3.0 maga a professzionális fodrászok és a vendégek megvalósult álma. Az 5 évnyi kutatómunka után megszületett eszköz emellett számos egyéb, például ökológiai hatás téren is nagyot alkot. 2.0-ás elődjéhez képest 39%-al kisebb a mérete, 36%-al kisebb a súlya, de felhasználóbarátabb is. 37%-al könnyebb, 360 fokban fordítható, vezetékének és beépített víztartályának köszönhetően könnyebben használható, kényelmesebben alkalmazható is, hála az ergonomikusabb kialakításának. A meseszép, letisztult külsejű otthoni formázó ráadásul mostantól teljes mértékig univerzális, és a hullámok kialakítása is egyszerűbb vele, mint valaha. A SteamPod 3.0 tényleg mindenki álmát valóra váltja, csak választanunk kell a „tudáslistájából“, azaz a Tükörsima haj, S hullám, Dupla hullám, Frissen szárított hatás, Hollywoodi hullámok, valamint a “most jövök a fodrásztól” hatás közül.

loreal-steampod-haj

Amennyiben te is ki szeretnéd próbálni a Steampod szalonszolgáltatást, keresd fel a hozzád legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a https://www.salon-expert.hu/ weboldalon.

Promóció