Teszteld velünk az AVON Hydramatic matt ajakrúzst!

2023. január 23.
Csatlakozz a marieclaire.hu olvasói csapatához, amelyben 100 szerencsés nő kipróbálhatja az AVON Hydramatic matt ajakrúzst. A kutatásban résztvevő nők a 15 árnyalat közül a Siren Red-et tesztelhetik.

AVON Hydramatic matt ajakrúzs: kívül csábít, belül ápol

Te is egy olyan rúzsról álmodozol, mely fenségesen matt, de nem szárít, sőt, viselés közben még ápol is? Az AVON nők ezreivel közösen alkotta meg legelső matt ajakrúzsát, mely középen hialuronsavval ápol. Az 50%-ban hidratáló és bőrvédő összetevőket tartalmazó ajakrúzsnak köszönhetően ajkaid feltűnőek és hidratáltak lehetnek. Az AVON Hydramatic matt ajakrúzs 15 intenzív, fényűző árnyalatban lesz elérhető márciustól AVON Tanácsadódnál és az avon.hu oldalon.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2023. február 6-ig ITT ezen az oldalon! A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A tesztelőknek térítésmentesen 1 db Siren Red árnyalatú ajakrúzst fogunk elküldeni tesztelésre.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk a termékkel kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a https://ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Promóció