Gigi Hadid divatba hozta a szürke rúzst

2022. december 19.
A szupermodell kedvet hozott a hideg tónushoz, hatására egyre többen vállalják be a szürke rúzst.

Rég megszokhattuk már, hogy a vörös szőnyeg nem a visszafogottságról szól, a hírességek minden létező eszközt, ruhát, ékszert, frizurát és sminket bevetnek, hogy kitűnjenek. A Twitterrel szakító Gigi Hadiddal is ez történt legutóbb, aki a CFDA (Council of Fashion Designers of America) díjátadón egy szokatlan tónusú rúzzsal hívta fel magára a figyelmet, ami nem mellesleg csodásan rezonál a Wednesdayt alakító Jenna Ortega sminkjével is.

Gigi Hadid

A színválasztás futótűzként hasított keresztül a világhálón, mára megannyi szépségszerkesztő, influenszer és blogger igyekezett lemásolni a feltűnő sminket, sőt néhány sminkes arra biztat mindenkit, hogy a hétköznapok során is bátran használjuk ezt a szint. Kelli Anne Sewell sminkes szerint, ha a smink többi része visszafogott, a szürke rúzs a mindennapok része lehet. „Legyen a szürke rúzs az arc fókuszpontja, amit friss arcbőrrel és pirosítóval társítsunk!” – tanácsolja, és hozzáteszi, hogy a kékes akkordok között érdemes keresgélni.

Gigi Hadid

Bár azt pontosan nem tudni, hogy a saját divatmárkát alapító Gigi Hadid sminkese, Patrick Ta milyen rúzst használt, a beautyszerkesztők a Maybelline SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick Huntress tónusát, a Sephora Backstage (60) metálfényű rúzsát és a NYX Lip Lingerie Nude Matte Lipstick Scandalous árnyalatát javasolják, azok között ugyanis mindenki megtalálja a számára legszebb és legkényelmesebb megoldást. Míg a Maybelline szupertartós ajakrúzs pigmentjei tökéletes fedést biztosítanak, a Sephora csillogó, kevésbé drámai árnyalata áttetsző, a NYX Lip Lingerie pedig pont olyan eredményt hoz, amit a csomagoláson is ígér. „A legjobb, ha megtartjuk az egész smink monokromitását, és a szürke ajkakat egyszerű, füstös szemmel párosítjuk” – mondja Sara Talias sminkes.

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Forrás: Allure Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!