Természetesebbek lettek a Guerlain ikonikus sminktermékei

2021. január 28.
A természetes eredetű összetevők ezentúl még nagyobb hangsúlyt kapnak a Guerlain sminktermékeiben. Jó hír a márka környezettudatos kedvelőinek.

Exkluzív, online sajtótájékoztatón mutatta be a Guerlain legújabb sminkes újdonságait, három ikonikus termékük kapott nemcsak fantasztikus, új árnyalatokat, de összetételük is jelentős változásokon esett át.

Eddig is alapvetés volt a Guerlain számára, hogy kozmetikumaik biztonságosak és hatásosak legyenek, megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, a vásárlói igények változásaira reagálva azonban a természetes eredetű összetevők arányát ezentúl még magasabb szintre emeli kozmetikumaiban.

Ennek első lépéseként három népszerű sminktermék összetevőit alkották újra, így született meg a legújabb Terracotta bronzosító 96% természetes eredetű összetevő tartalommal, a Kiss Kiss Shine Bloom ajakrúzs, amelynél ez az arány 95%-os, valamint a L’Essentiel Haute Perfection alapozó, ami 96%-ban tartalmazza a természetből származó komponenseket.

guerlain-ujdonsagok

Guerlain Terracotta Original bronzosító

A Terracotta bronzosító 1984-es megjelenése óta igazi ikonikus sminktermékké vált, most, 2021-ben pedig a legapróbb részletekig megújult, köszönhetően annak, hogy immár 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, köztük marokkói argánolajat és ásványi pigmenteket.

Az új összetevők azonban nem állnak útjába annak, hogy a bronzosító a tőle megszokott természetes hatást, a hihetetlenül finom szemcséknek köszönhető súlytalan érzetet, a bőr természetes színével összeolvadó, annak szépségét fokozó hatását megtartsa.

Guerlain Terracotta bronzosító

A Terracotta Original három különböző árnyalatban (Light, Medium, Deep), és mindegyikük két altónussal (Cool, Warm) érhető el, így biztosítva minden bőrszín és bőrtónus számára a tökéletesen illeszkedő, napcsókolta színt.

Guerlain Kiss Kiss Shine Bloom ajakrúzs

A fényes, wet shine finishű rúzsújdonság, a Kiss Kiss Shine Bloom textúrájának köszönhetően lágyan fedi ajkainkat, puhává teszi azokat, miközben pazar színbe és ragyogásba öltözteti őket. 95%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz – köztük hidratáló komponenseket, amelyeknek köszönhetően kimondottan hosszú, egész napos viselés során is megőrzi a rúzs ajkaink ápoltságát, bársonyosságát.

A rúzs 20 árnyalatban érhető el, amely színeket a virágok ihlettek, lágy textúrájukat olyan természetes összetevőknek köszönhetik, mint például a shea vaj vagy a kandelillaviasz.

Guerlain L’Essentiel Haute Perfection alapozó

A 96%-ban természetes eredetű összetevőt tartalmazó L’Essentiel Haute Perfection alapozó a L’Essentiel Natural Glow Foundation társa lett a márkánál, amely tökéletesen matt, egyenletes bőrszínt ad, kényelmetlen maszkhatás nélkül. Úgynevezett második bőr (second skin) textúrát kölcsönöz a bőrnek, magas fedést biztosít, miközben a matt finish nem lefolytja a bőrt, csupán a kellemetlen csillogást gátolja meg.

Guerlain L’Essentiel Haute Perfection alapozó

Az újdonság csökkenti a pórusok láthatóságát, simább, egyenletesebb bőrképet ad, és a pigmentfoltoknak is szép fedést biztosít. Egészen széles színválasztékban érhető el, 30 árnyalatból választhatunk, 10 szín 3-3 altónusát dolgozták ki, így mindegyik esetén hűvös, meleg és semleges altónusú bőr számára is találhatunk megfelelő alapozót.

Fenntarthatóság és a Guerlain

A Guerlain nemcsak a fenntarthatóság, de az átláthatóság mellett is elkötelezett, immár 13 éve, hogy mind a Guerlain-ház egészének céljait, mind a fejlesztések irányát, módját tekintve alapvetésként határozták meg.

guerlain-fenntarthatosag

A biodiverzitás megőrzése és a méhek védelmében célzott programokat hívtak életre, az UNESCO-val együttműködve támogatják a női méhészek munkáját a világ több pontján, a klímaváltozásra reagálva, az ökológiai lábnyomuk csökkentése érdekében pedig 2030-ig átállnak a karbonsemleges működésre. A természetes összetevők nagyobb arányú használata mellett arra is ügyelnek, hogy csomagolásaik a fenntarthatósággal szembeni elvárásokat tekintve is innovatívak legyenek.

Ezt olvastad?