Gal Gadot elárulta, miért nem visel többé vörös rúzst Wonder Woman

2021. január 03.
A Wonder Woman-franchise főszerepét alakító Gal Gadot elárulta, miért zárta le végleg a vörösrúzs-korszakát a szuperhős, és miért visel inkább földszínű tónusokat a képregényfilm újabb részében.

Teljesen új dimenzióba helyezte a női szuperhősök karakterét Gal Gadot Wonder Woman-alakítása. A képregények harsány kék-fekete jegyei és vörös rúzsa helyett az izraeli színésznő Wonder Womanje sokkal lazább, nyugodtabb attitűdött hozott a klasszikus karakter megjelenítésébe. És pont ettől működik.

gal-gadot-wonder-woman-piros-ruzs

Gal Gadot azt is elárulta az Allure-nek, hogy azért döntött úgy, a Wonder Woman addigi védjegyének számító élénk sminket természetes szem- és ajakfestésre cseréli, mert így is a karakter rejtőzését hangsúlyozhatja. „Wonder Woman az árnyékban dolgozik – mondta Gal Gadot, amikor a franchise új részéről, a Wonder Woman: 1984-ről kérdezték. – Ő már rég Wonder Woman, és amúgy is feltűnő jelenség. Az erős színű rúzs csak még több figyelmet vonzana rá.”

Arról azonban nincs meggyőződve a 35 éves izraeli színésznő, hogy az általa alakított karakter nyomot hagyott volna a szépségről alkotott nézetéről általánosságban. „Nagyon szeretem és tisztelem Wonder Womant, de ha rólam van szó, tudom, mit szeretek” – mondta Gal Gadot. Ami közös Diana Prince-ben (aka. Wonder Woman) és a színésznőben, hogy mindketten nagyon kedvelik a minimalista szépségrutint: a lehető legkevesebb termékkel, idővel és erőfeszítéssel járjon a sminkelés és arcápolás.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm)

„Az alapozót hidratálóval keverem, és az ujjaimmal viszem fel az arcomra. Ezután némi szemhéjtust, rúzst és szempillaspirált használok. Frissnek akarok kinézni – avatta be Gal Gadot rajongóit a szépségrutinjának alapvető lépéseibe. – Attól függ, mennyi online meetingem van, ez a maximális smink, amit viselek napközben, ha otthonról dolgozom.”

Bár Wonder Woman manapság már nem preferálja annyira a vörös rúzst, Gal Gadot azért időnként a régi szuperhős hangulatába kerül. Ha szeretné kicsit feltűnőbbé tenni a megjelenését, ő azért nem zárkózik el egy szupervörös rúzstól.

Olvastad már?

Forrás: Allure
Fotó: Getty Images