Ne csak viseld, szüreteld!

2023. április 05.
Ahogy beköszöntött a tavasz, a kifutókon is megjelentek az új divatkollekciók, amelyek már teljes pompájukban mutatják a szezon jellegzetes trendjeit. A virágokat, a tulipánokat szépségük és sokszínűségük miatt a divattervezők és a divatipar szereplői régóta használják inspirációként a ruhaköltemények, kiegészítők és ékszerek tervezésekor. A tulipán mintázatú anyagok, kiegészítők és ékszerek divatja állandóan változik és újraértelmezi magát, azonban a tulipán minta sosem megy ki divatból.
Ne csak viseld, szüreteld!

Ebben az évben azonban nem csak a ruhák mintái tehetik boldoggá a virágok szerelmeseit, hanem az igazi tulipánok is, amelyek nem csak az otthonunkat, hangulatunkat dobhatják fel, hanem egy természetközeli, frissítő élménnyel is gazdagíthatnak. 

Tulipánoskertek Magyarországon 

A TulipGarden 5 éve működtet Magyarországon látogatható, szedhető, csodálható kerteket, jelenleg 13 helyen. Az egyes kertek mindegyike különleges élményt nyújt a látogatóknak, és többek között bemutatókertek, levendulalabirintus, állatkert és finom ételekkel várják a vendégeket. Céljuk, hogy olyan maradandó, szép és szívet-lelket gyönyörködtető élményt nyújtsanak, melyet más semmi nem múlhat felül. Minden kert különleges. 

A @TulipGarden Balaton az első kert. 50 fajtából álló bemutatókert és mintegy 120.000 virág, de a hétvégi piknikeken finom ételek is várják a látogatókat. 

@TulipGarden Csákvár lett a legerdészetibb kert. Csodálatos fa alakzatokkal, rengeteg mulccsal, nagyon jó illattal fogadják az érkezőket. 

@TulipGarden Csömödér a leglevendulásabb kert, mert a híres levendulalabirintus is a kert része. Már nagy gyakorlattal és vendégszeretettel várják a látogatókat. 

@TulipGarden Decs a vintage kert, ahol romantikus hangulatban, finom szörpökkel és csokikkal várják a látogatókat. 

@TulipGarden Dunakanyar kertünk lett a megszállt kert. Budapest közelsége teljes eredménnyel zárt tavaly. Az összes tulipánt leszedték a látogatók. Szép helyen, gondos gazdák idén is csodát varázsolnak a Dunakanyarba. 

TulipGarden Homokhátság – Tázlár egy kis állatkerttel a legállatiasabb kert. Nem csak a megszokott háziállatok, hanem például alpaka, szurikáta és mókus is van a kertben. 

@TulipGarden Győrladamér a leglelkesebb kert, mert a tulajdonosaik ugyan utolsóként, de annál nagyobb lelkesedéssel csatlakoztak a csapathoz. Profi kertészek ők! 

@TulipGarden Mórahalom az egyik legnagyobb és legszebb kert. Nagy gyakorlattal és rengeteg innovációval lettek a leginnovatívabb kert. Játszótér, szalmabálák és szép bemutatókert is várja betekintőt, de rózsakert és bazsarózsa is lesz a kertben. 

@TulipGarden Nagykőrös egy csodás kertészet részeként gyönyörködteti a közönségét, így lett a legkertészetibb tulipános. Finomságokkal, kézműves termékekkel várják a látogatókat. 

@TulipGarden Nagyvenyim a leggyümölcsösebb kert, ugyanis egy gyümölcstermesztő birtok része a tulipános, ahol a szedd magad gyümölcsös is a projekt része. Nagyon sok gyerekprogrammal is várják a kicsiket. 

@TulipGarden Rétköz a legszebb adottságokkal rendelkező kert. Kisvárda mellé egy domboldalon, messziről látható tulipánossal hozzák el a tavaszt. Bemutatókertjükkel és rendezett körülményeikkel nagyot alkottak már elsőre is! 

@TulipGarden Tisza-tó a legkommunikatívabb kert. Tulajdonosa rengeteg élő bejelentkezéssel vonzza a látogatókat. Sok gyermekes program, nyugodt hely, jó parkolás és rengeteg szenzációs virág jellemzi. 

@TulipGarden Vát lett a legkutyabarátabb kert, mert belépőiket kutyás alapítványnak ajánlják fel. Egy igazi kis ékszerdoboz a kert Szombathely mellett. 

Mindegyik kertben piknikhangulat, tulipános meglepetések, mesekönyvek és sok érdekesség várja a látogatókat. A TulipGardenek minden évben újdonságokkal, rengeteg virággal és szakmai tapasztalattal szeretnének örömet okozni a  tulipánkedvelőknek, hogy a tulipános őrületet tovább növeljék hazánkban. 

 Promóció