Teszteld velünk a L’Oréal Paris Revitalift Clinical Pure Vitamin C szérumát!

2023. április 12.
Csatlakozz a marieclaire.hu olvasói csapatához, amelyben 100 szerencsés nő kipróbálhatja a L´Oréal Paris C -vitaminos arcszérumát!

A L’Oréal Paris új, C-vitaminos széruma szalicilsavval és E-vitaminnal, a bőröregedés korai 3 jelének látható korrigálásáért felelős: az egyenetlen bőrtónusért, pórusok és ráncok megjelenéséért

A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely az E-vitaminnal együtt hatva segít védeni a bőrt az oxidatív stressztől. A szalicilsav pedig egy hámlasztó összetevő, amely segít csökkenteni a pórusok láthatóságát és simítani a bőrtextúrát.

Akár 1 használat után a bőr hidratáltabbnak, ragyogóbbnak és simábbnak látszik. Akár 1 hónap alatt pedig a bőr textúrája szépül, a bőrtónus egyenletesebb, a pórusok láthatósága és a finom ráncok csökkenhetnek. 

A szérum használata után minden reggel javasolt legalább SPF20-as fényvédőt használni.

Mit kell tenned, hogy részt vehess a tesztelésben?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2023. április 18.-áig ezen az oldalon. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A csomagban egy szérumot fogunk küldeni, hogy mindenki ki tudja próbálni ezt a terméket.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk a termékekkel kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató-Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók ezen az oldalon.

Promóció