Behűtött fátyolmaszk és prebiotikumos dezodor az őszi szépülés csúcsa?

2022. október 24.
A őszi szezon újabb ígéretes bőrszépítők és kötelező fürdőszobai kedvencek sorát termelte ki, amelyekből most néhány új kedvencet „fölöztünk” le nektek.

dezodor-arckrem-booster-retinol

Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum, 13 990 Ft

A bőrödön érzed még az erős nyári napsugarak utóhatását? Az Eucerin széruma a már meglévő barna foltokat is csökkenti, illetve szépen megakadályozza azok újbóli megjelenését. Mindennapos használat mellett üde és egészségesen ragyogó arcbőrt varázsol, egyik legszerethetőbb pontja pedig a hatékonysága mellett az ultrakönnyű, kellemes textúrája.

Erborian Skin Therapy bőrtökéletesítő, 22 690 Ft

Az Erborian új éjszakai arcolaja 17 növényi kivonatot tartalmaz, és a kétfázisú, könnyű formulájával óriásit alkot az arcunkon, míg mi alszunk. A bőrünk kisimultabbá, tápláltabbá és hidratáltabbá válhat, a lágy vonalak, ráncok és a bőrtökéletlenségek megjelenése csökkenhet, a bőrtextúra egyenletesebbé válhat. Bármely bőrtípusra alkalmazhatjuk.

Skinceuticals Triple Lipid Restore 2:4:2, 47 959 Ft

A nagyon komolyan hangzó név mögött nagyon komoly tudás, és még nagyobb hatás áll, az öregedésgátló lipidfeltöltő arckrém szerintünk az ősz egyik legizgalmasabb bevezetése arcápolásfronton. 2% tiszta ceramid 1 és 3, 4% természetes koleszterin és 2% zsírsav optimális és szabadalmazott lipid arányát tartalmazza, és bizonyítottan táplálja a bőrt és korrigálja az öregedés jeleit. A Skinceuticals újdonsága normál és száraz bőrtípusok számára is alkalmas, de sokaknak szintén szuper hír lehet, hogy kiválóan kiegészíti a retinolhasználatot is.

Ilcsi Retinal 0,01% szérum, 7 990 Ft
Ilcsi Retinal 0,05% szérum, 6 990 Ft

A legrégebbi hazai natúrkozmetikum-márkája nemrégiben jött ki saját, Retinal termékcsaládjával, amelynek alapját magyar sárgabarack, sárgarépalé és berkenye alkotja. A termékcsalád két szérumból áll: a 0,05%-os a fiatalabb korosztálynak ajánlott, illetve azoknak, akik még csak most ismerkednek az anti-aging kezelésekkel, míg a 0,1%-osat az érettebb bőrre fejlesztették ki. A két szérumot heti 1-2 alkalom rendszerességgel alkalmazhatjuk a szépségrutinunkban.

Vagheggi B12-vitamin + Reservatrol Booster, 16 260 Ft

Az olasz fitkozmetika nagyágyúja, a Vagheggi egy mesterhármas boosterrel jött ki, ahol a cél a vitalizálás és regenerálás. Ezek közül a B12-vitamin + Reservatrol Booster ereje abban áll, hogy nyugtatja a bőrt, elősegíti regenerálódást és megelőzi a photoaging okozta bőröregedési tüneteket. Emellett szépen serkenti a kollagén termelődését, csökkenti a ráncok mélységét is.

dezodor-arckrem-booster-retinol
Haan prebiotikumokkal dúsított golyós dezodorok 2990 Ft

A Haan kézkrémjei az év egyik meglepetését jelentették számunkra minőség és hatás tekintetében (na jó, azért a csomagolásaikat is imádjuk), most pedig újabb csapattag zárkózik fel a szó szerint is sokszínű kínálatba. Az új, prebiotikumokkal dúsított golyós dezodorkollekciójuk elősegíti a bőr mikrobiomjában lévő hasznos baktériumok növekedését és megakadályozzák a kellemetlen szagokat, miközben hidratálják és kímélik a bőrt. 3-féle friss illattal jöttek ki, a friss citrusos Margarita Spirit, a Purifying Verbena és a Morning Glory.

Neovadiol száj- és szemkörnyékápoló krém a menopauza minden szakaszára, 12 999 Ft

A menopauzát a női ösztrogén hormon csökkenése határozza meg, ami sajnos a bőr állapotára is hatással van, a bőr elvékonyodik, szárazabb lesz. Ez a szuper őszi hibrid termék, a Proxylane a niacinamid (B3-vitamin), a hialuronsav és a növényi olajból származó ómega-3-6-9 zsírsavak segítségével már 4 óra alatt feszesebbé teszi a bőrt. Naponta kétszer érdemes bevetnünk.

SISI Budapest Kényeztető Kézkrém, 11 990 Ft

Nem csupán a termék, a márka maga is zöldhajtás a beauty szegmensben. A magyar alapítású SISI Budapest a királyné hagyatékából fent maradt szépségreceptekből gyűjt inspirációt a termékskálájához, amelyből mi most az őszi–téli időszak egyik bőrápoló slágerét emeljük ki. A kézszárazság csúcsszezonjára egy kényeztető kézkrémet is alkottak, hogy a kéz bőre selymesen puha lehessen nap mint nap. Mindezt a citromfűvíz és citromhéjkivonat regeneráló, tonizáló hatásával.

Nivea Cellular Expert Lift Ránctalanító Fátyolmaszk Hialuronnal, 1db, 1589 Ft

A fáradt és megereszkedett bőr rengeteg nő problémája 35 felett, amelyre most a Nivea célirányos választ ad egy nagyon ígéretes hármas sorozattal. A Cellular Expert Lift bőrápoló termékcsalád egy 30-as védőfaktorú nappali ápolásból, egy regeneráló éjszakai ápolásból és egy textil kriomaszkból áll. Utóbbi óriási segítség lehet extra alkalmak előtt, 10 perc alatt ugyanis egészen felfrissíti és feszesebbé teszi a bőrünket. Használat előtt tegyük a hűtőbe 10 percre!

Olvass tovább!