Ideje Hévízre másként gondolni!

2022. április 25.
Hévízre gondolva sokunk képzeletében az időskorú, fürdőköpenyes turisták jelennek meg, akik úszógumival az oldalukon látogatják a szállodák gyógyászati részlegét és a tavat. Ez a kép mára jóval színesebb, fiatalosabb, szerethetőbb. Bátran mondhatjuk, hogy Hévíz 0-99 éves korig ajánlott, és erről azokat is meg tudjuk győzni, akik az igazán pezsgő nagyvárosi életet kedvelik. Csak kicsiben…

A wellness gyógyító ereje – és ami plusz

Nem vitás, ha néhány napot eltöltünk a Hotel Európa Fit****superior-ban, és csak úgy elvagyunk, már azzal sokat tettünk a töltődésünkért. Az elmúlt két év történései azonban a hotel látogatóin is sokat változtattak. Ma már jóval tudatosabbak a vendégek, és jogosan várják el, hogy látogatásukkal komolyabb lépéseket tegyenek a jó közérzet vagy az egészség felé is. Nem elég, hogy szembe jön egy wellness szálloda. A feltöltődéséért minden pillanat, minden érzés, érzet felel… Impozáns belső terek, formabontó megoldások, többféle szobatípus, finom ételek, újszerű programok, minden, ami testet-lelket és szemet is gyönyörködtet.

Az Európafit vadonatúj kétlégterű luxus lakosztályai a letisztult formavilág mellett unikális élményeket is adnak. Aludjon igazi „king size bed” -ben, gyönyörködjön floráriumban… Vagy… gondoljon úgy egy szobakerékpárra, mint egy dizájn bútorra, amellyel az esztétikai élményen túl a világ bármely táján kerékpározhat. Ha nem az aktív kikapcsolódást keresi, akkor süppedjen bele a kör alakú fészekhintába kedvenc könyvével, és egy jó pohár borral, természetesen a borhűtő bekészítéséből.

A fürdőzést kiegészítve választhat bizonyítottan hatékony egészségmegőrző kezelést, de szépülhet francia professzionális kozmetikumok által is. A szálloda lézercentrumában pedig egyedülálló anti aging orvosilézer-kezelések is igénybe vehetők.

Ha nem kettesben, hanem egy egész baráti társasággal érkezünk, akkor olyan egyedi programra is elcsábulhatunk, mint amilyen az élményfőzés. A szálloda ehhez professzionális helyszínt és szakértelmet kínál a FitKitchen élményfőző programok keretében.

Ha sétálni, netán shoppingolni szeretnénk, a városban igényes, luxus termékeket kínáló butikok, hívogató kávézók, éttermek fogadják a látogatókat. Az aktív élmények keresőit pedig számos kirándulóprogram, nyitott porták, kijelölt bringaútvonalak, fürdők, és sok más kaland várja.

Az egészségtudatos, középkorosztályú vendégek egyik kedvence az aktív életet élők számára összeállított csomag, amely azt a célt szolgálja, hogy a hobbisportoló vendégek fájdalmak és sérülések nélkül űzhessék kedvenc sportágukat, ameddig csak szeretnék. Ebben orvosok és rekreációs szakemberek segítik a vendéget mind a megelőzés, mind a hosszú távú fenntarthatóság terén.

Gyerekkel vagy gyerek nélkül

Is-Is! Vannak azok a kikapcsolódások, amikor bátran mondjuk ki, felnőtt társaságra vágyunk. Ehhez a szállodában és a környéken minden adott. A nyári szünetekben és hosszú hétvégéken viszont mindenképp gyerekkel utazzunk! Ilyenkor a házban dolgozó szakemberek és animátorok gyakorlatilag egész nap rendelkezésre állnak, hogy a kicsik (és a nagyobbacskák is) minél tartalmasabban tölthessék az időt, akár a szüleiktől külön is. Egyébként a családi programok olyan izgalmasak, hogy rendszerint a család felnőtt tagjai is ott ragadnak, így még értékesebb lesz az együtt töltött idő.

Nemcsak a húszéveseké a világ…

Hévíz természetesen az idősebb korosztály számára sem vesztette el varázsát, jó hír viszont, hogy most a nagyszülők akár már az unokáikkal is tudnak közösen kikapcsolódni.