Válogatni kényünkre, kedvünkre – pont ez a wellness lényege

2022. április 18.
Nem kell ezt túlragozni, a wellness lényege egyszerű: érezzük jól magunkat a bőrünkben, egy időre feledjük el a problémákat, csodálkozzunk rá örömmel a legkisebb szépségre is. Hogy ki hogyan tudja ezt elérni? Függ a habitusunktól, az élethelyzetünktől, a pillanatnyi lelkiállapotunktól.

Ahogy tetszik

Van, aki esküszik a jóleső semmittevés felszabadító hatására, míg mások fizikai aktivitással oldják a feszültséget. Sokak elképzelhetetlennek tartják a wellnesst kulináris örömök nélkül, mások pont ilyenkor egészségtudatosabbak. Majdnem mindenki rajong egy jó masszázsért, és azok is sokan vannak, akik számára egy arckezelés a nap egyik fénypontja. És persze, ha wellness, akkor víz mindenhogyan: úszásra csábítóan, pezsegve, bugyborékolva, a testet melegen és lágyan körülölelve. És szauna. Meg gőzfürdő. Szunyókálás, játék, beszélgetés. Egy olyan jó wellness szállodában, mint a Carbona, mindez megvalósítható. 

carbona-wellness-heviz-pihenes

Csak jól dönthetünk

A hévízi Carbona Magyarországon elsőként kínált valódi wellness élményeket a vendégeinek és a mai napig újabb és újabb pluszt nyújtanak a hozzájuk érkezőknek. Most olyan élménycsomagokat állítottak össze, amivel mindenki a saját igényeinek megfelelően teheti teljessé a wellness-pihenését. Van, amelyik a relaxációt, és olyan is, amelyik az aktivitást helyezi a fókuszba. Gondoltak az ízek szerelmeseire is, de azok sem csalódnak, akik az egészség vagy a szépség oltárán áldoznának.

carbona-wellness-heviz-pihenes

A gyerekeket is különlegességek várják csakúgy, mint azokat, akik egy jeles eseményt szeretnének felejthetetlenné varázsolni. Mit szólnál, ha a wellness részlegen egy neked foglalt ágy, friss újság és gyümölcs várna minden nap? Bicajjal járnád be a környéket? Csak jelezned kell, és nemcsak biciklit, de programajánlatot is kaphatsz mellé. Ha a kedved úgy diktálja, reggelizhetsz a gyönyörűen felújított körágyas szobájában, ebédelhetsz a medence mellett és este gyertyafényes asztalnál fogyaszthatod el a vacsorát. Arra is van lehetőség, hogy ha már Hévízen jársz, kipróbáld a Tófürdőt és felfrissülj egy-egy preventív mozgásprogramon. Akkor se habozz, ha bőkezűen kényeztetnéd az arcbőröd: az arcdiagnosztikától a speciális maszkokon át a fényterápiáig szinte korlátlan lehetőségek várnak.

carbona-wellness-heviz-pihenes  

Carbona, ahogy én szeretem

Pihend ki a stresszes hétköznapokat és hagyd magad mögött a gondokat: a felhőtlen kikapcsolódás Hévízen vár. Engedd meg magadnak azt a csipetnyi luxust, amitől nemcsak tested, de a lelked is felpezsdül. A szálloda egyedi kiegészítő csomagjainak köszönhetően, személyre szabott figyelemmel teszik exkluzív élménnyé a régen várt pihenést, kikapcsolódást.

Keresd „Carbona, ahogy én szeretem” ajánlataikat a honlapon!

carbona-wellness-heviz-pihenes

Promóció

Olvass tovább!