Ez a patikaszer segített a csinos autószerelőnek (x)

2023. június 01.
Az álmainkat soha nem szabad feladni – vallja Nóra, a csinos autószerelő. 25 évesen már a saját műhelyét vezette, és nem riadt vissza semmilyen kihívástól. Pedig volt már olyan, hogy az egészségét is veszélyeztette a sok stresszel és megterheléssel járó munka.
Ez a patikaszer segített a csinos autószerelőnek (x)

„Kezdettől fogva tudtam, hogy ez lesz az én utam”

„Már kiskoromban érdekelt, hogyan működnek a gépek. Szerettem szétszedni és összerakni őket. Apa mindig bátorított, hogy tanuljak meg mindent tőle” – meséli Nóra, aki kislányként állandóan autószerelő édesapja körül sürgölődött a műhelyben, és teljesen lenyűgözték a különböző szerkezetek. Nyolcadikos korában már biztosan tudta, hogy autószerelő szeretne lenni. „Nem érdekelt, ki mit gondolt rólam, én tudtam, hogy nekem ez lesz az utam. Nem akartam olyan munkát végezni, ami unalmas vagy monoton. Szerettem volna valami izgalmasat és kreatívat, és ennél izgalmasabbat máig nem tudok elképzelni” – magyarázza Nóra.

Saját vállalkozást indított

A fiatal lány elvégezte az autószerelő szakközépiskolát, majd egy nagy márkaszervizben kezdett dolgozni, ahol ő volt az egyetlen lány. A szervizben hamar kiderült, hogy Nóra nemcsak tehetséges, hanem ambiciózus is. Egy év után döntött úgy, hogy saját műhelyt nyit. „Ez volt az életem legkockázatosabb és legjobb döntése egyszerre. Tudtam, hogy nem lesz könnyű beindítani a saját vállalkozást, főleg ebben a szakmában, ahol még mindig ritka a női autószerelő. De nem adtam fel” – meséli.

Nórában bíznak az ügyfelei

A vállalkozás meglepően hamar népszerűvé vált és növekedni kezdett, amiben Nóra profizmusa mellett kedves és segítőkész személyisége is nagy szerepet játszott. „A vevőim többsége nő, akik nagyobb bizalommal fordulnak hozzám, mint a férfi kollégákhoz. Előttem valahogy nem érzik cikinek, ha nem értenek az autójukhoz – én pedig fontosnak tartom, hogy segítsek nekik mihamarabb megoldani a felmerült problémát. Vannak olyan visszajáró vevőim, akikkel már-már barátok vagyunk, és sok mindent meg is beszélünk, mint nő a nővel. Volt, akinek végigkövettem a válását, és olyan is, akinek én ajánlottam patikai készítményt egy kellemetlen intim panaszára” – osztja meg Nóra.

Felvállalni a gyengeséget is

A fiatal nő erejét, kitartását sok ügyfele csodálja és dicséri. Nóra úgy véli, hogy erősnek lenni nemcsak azt jelenti, hogy kiáll az igazáért és megküzd bizonyos nehézségekkel az álmaiért, hanem azt is, hogy tud segítséget kérni és elfogadni, ha arra van szükség. „A vállalkozásom beindítása környékén volt egy mélypontom, amikor nagyon sok volt a stressz, és ez megviselte az egészségemet. Többször kijött a hüvelygombám, pedig korábban soha nem volt. Na, ez a probléma végleg olyasmi, amit nem tudok és nem is akarok a férfi kollégákkal megbeszélni, így elkezdtem a neten keresgélni valamilyen patikaszer után. Mihamarabb meg akartam szabadulni a túrós állagú, sárgásfehér folyástól és a kínzó viszketéstől” – idézi fel.

Segített a Micovag Plus

Nóra végül egyik női ügyfelétől kapott segítséget. „Visszajáró vendégem ajánlotta a Micovag Plus hüvelykúpot, amely hüvelygomba kiegészítő kezelésére való. Tejsavtartalma révén helyreállítja a hüvely természetes savas pH-ját, ami ily módon képes a gombák szaporodásának gátat szabni, a kamillából kivont bizabolol pedig csillapítja a tüneteket, a viszketést és az égő érzést. Kipróbáltam a Micovag Plust, és segített, úgyhogy azóta folyamatosan tartok belőle magamnál, mert mindig vannak stresszesebb időszakok, és jó, ha kéznél van a segítség – teszi hozzá Nóra.

micovag

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz / Fotó: Phytotec Hungária Bt.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Promóció