Ez a kompakt csúcsmobil tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz

2023. szeptember 18.
A Zenfone 10 hatalmas teljesítményt és rengeteg bájt pakol egy kompakt csomagba.

Az újabb okostelefonok kapcsán sokszor panaszkodhatunk, hogy a kijelző már kényelmetlenül nagy méretű, mely nem csak az egykezes használatot nehezíti meg, hanem a zsebünkben sem igazán fér el kényelmesen. Cserébe viszont ezek rendelkeznek a leggyorsabb hardverekkel, legjobb képeket készítő kamerákkal és általában a prémium anyaghasználat is a helyén van. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy nem kell többet egy kényelmetlenül nagy készüléket cipelned, mégis megkapnád egy csúcsmobil minden előnyét?

Ezt kínálják az új ASUS Zenfone 10 modellek, melyek kitartanak amellett, hogy igenis lehet olyan praktikus megoldásokkal és felsőkategóriás komponensekkel felszerelt kompakt készüléket alkotni, amelyet teljes értékűen lehet egy kézzel használni. Ráadásul mindez nem csupán egy kisebb kijelző eredménye, hiszen számos praktikus megoldás és egyedi fejlesztés is jellemzi az ASUS készülékét.

Ez a kompakt csúcsmobil tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz

Ez a kompakt csúcsmobil tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz

Színesebbé teszi a mindennapokat

A Zenfone 10 öt frissítő árnyalatban kapható, így az új Aurora Green, Eclipse Red és Comet White, valamint a mindig népszerű Starry Blue és Midnight Black színek között egészen biztosan találsz olyat, mely kedvenc táskádhoz és szettedhez passzolni fog. A bioalapú polikarbonát hátlapok ráadásul nemcsak matt felületet, valamint stabil és kényelmes fogást biztosítanak, hanem a környezetre gyakorolt hatásuk sem akkora, mint a hagyományos műanyag vagy egyéb megoldásoké. Az ASUS nem csupán a laptopok terén tesz meg mindent a fenntartható technológiai fejlődésért, melyre további jó példa a készülék 100%-ban újrahasznosított papírból, szójaalapú tintával készült csomagolása.

Hatalmas teljesítmény egy kompakt csomagban

A Zenfone 10 hardveresen egyáltalán nem készteti kompromisszumokra a felhasználókat, hiszen a többféle színben pompázó különleges hátlapok alatt a legújabb Snapdragon® 8 Gen 2 mobilplatform dolgozik nagy teljesítményű LPDDR5X memória és villámgyors USF 4.0 ROM társaságában. Ezt csak a legerősebb és legjobban felszerelt okostelefonok mondhatják el magukról, és ez a dominancia a kijelzőre is igaz. Az 5,9 hüvelykes AMOLED kijelző ugyanis 144Hz-es képfrissítéssel és tökéletes színpontossággal rendelkezik, így élmény a használata. A Zenfone 10-zel élvezheted a vezeték nélküli töltés szabadságát, az IP68-os por- és vízállóság pedig garantálja, hogy bárhová magaddal viheted.

Ez a kompakt csúcsmobil tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz

Rögzíts minden fontos pillanatot

A Zenfone 10 élenjáró kamerarendszerével sosem maradsz le a tökéletes pillanatokról. A fotózás ráadásul soha volt még ilyen kényelmes és gyors, hiszen a hangerőgomb kétszeres megnyomásával azonnal elindul a kamera, még lezárt kijelző esetében is, a szoftverben pedig rengeteg beállítási lehetőség tárul elénk. A tökéletesen stabil képekért és videókért az 50MP-es hátsó kamerában található 6-tengelyes hibrid stabilizátor felel. A 13MP-es ultraszéles látószögű kamerával készített képeken az egész család, a baráti társaság vagy a lenyűgöző táj is elfér, a szelfik pedig még gyenge fényviszonyok mellett is rendben lesznek, köszönhetően a 32MP-es szelfikamera RGBW technológiájának.

Az ASUS Zenfone 10 modellek már elérhetőek a hivatalos online ASUS márkaboltban.

Promóció