Magabiztos mosoly 3 lépésben

2023. október 16.
A magabiztosságot adó, hosszan tartó, szép és egészséges mosoly titka egyszerű: megfelelő szájápolási rutint kell kialakítanod, ami szájvíz használatával lesz igazán teljes. A Listerine-nel történő öblögetést beiktatva ötször nagyobb mértékben csökkentheted a lepedéket, mintha csak fogköztisztításból állna a rutinod a fogmosás mellett.*
Magabiztos mosoly 3 lépésben

A magabiztos megjelenés egyik kulcsa a szép és egészséges mosoly. A szuvas fogak, a kellemetlen fogínygyulladás vagy a rossz lehelet azonban igencsak negatív hatással lehet az önképedre. Hogy mit tehetsz ellenük?

Először is nézz szembe a tényekkel és változtass!

Nincs mit szépíteni, sokunk szájápolási rutinja hagy kívánnivalót maga után. Nyugodtan bevallhatod, hogy te sem mindig mosol fogat napi kétszer – sokan így vagyunk ezzel, elfelejtjük vagy egyszerűen lusták vagyunk. A fogtisztítás sokszor kimerül a fogkefe és fogkrém használatában, ami általában egy percig sem tart, és akkor sem feltétlenül a megfelelő fogkefét vagy technikát használjuk. Ráadásul mechanikus tisztítással nem is tudunk minden felületet jól megtisztítani. Ezeket tetézik az esetleges genetikai tényezők és a meglévő betegségek mellett a helytelen táplálkozási vagy egyéb káros szokásaink, valamint az is, hogy csak akkor megyünk el a fogorvoshoz, amikor már nagy a baj.

Magabiztos mosoly 3 lépésben

Magabiztos mosoly 3 lépésben

Építsd be a szájvízhasználatot a napi rutinodba az ötszörös védelemért!

Napi kétszeri, 30 másodperces, Listerine szájvízzel történő öblögetéssel már sokat tehetsz a fogaid épségéért és a teljesebb körű szájápolásért. A leggyakoribb szájüregi betegségek, a fogszuvasodás és a fogágybetegség előfutárának tekinthető fogínygyulladás hátterében is többek között a fogakra lerakódott lepedékben élő baktériumok állnak. A Listerine-nel pedig még alaposabban megtisztíthatod a szájüreget és hatékonyabban veheted fel a harcot a baktériumok ellen. A háromlépéses szájápolási rutin kialakításával, azaz a fogmosás és a fogköztiszítás mellett a Listerine szájvíz használatával ötször nagyobb mértékben csökkentheted a lepedéket, mintha csak fogselymet használnál a fogmosás mellett.*

Élvezd az eredményeket!

Az érezhető eredményekre nem kell sokat várni. Tisztább lesz a szájüreged, hiszen a Listerine használatával alaposabban megtisztíthatod a szájüreget, csökkentve így a lepedékképző baktériumok számát, ráadásul a leheleted is frissebb lesz – a reggeli ébredés után is.

Igen, ilyen egyszerű az egész: napi kétszeri fogmosással, fogselymezéssel és alkalmanként 30 másodperces, Listerine szájvizes öblögetéssel hozzájárulhatsz magabiztos megjelenésedhez!

További információk a Listerine-ről: https://www.listerine.hu/

*Bosma ML et al.: Efficacy of Flossing and Mouthrinsing Regimens on Plaque and Gingivitis: A randomized clinical trial. J Dent Hyg June 2022, Vol. 96, No. 3, 8-20.

Fotó: Shutterstock

Promóció