Keresd meg az okot, és tüntesd el a sötét foltokat!

2023. október 23.
Bár a pigmentfoltok kialakulása mindkét nemet érintheti, azért mi, nők gyakrabban küzdünk ezzel a problémával. Kipróbáltuk a NIVEA legújabb termékcsaládját, amelynek köszönhetően a sötét foltok nemcsak eltüntethetőek, de a megelőzésben is segítségünkre lehetnek.

Mitől alakulnak ki a sötét foltok?

A sötét foltok, azaz a pigmentfoltok kialakulását az arcbőrön a leggyakrabban a napfény vagy a hormonális egyensúly hiánya okozza. Utóbbi oka lehet például a terhesség vagy a menopauza is. Ilyenkor a bőrünk melaninegyensúlya kibillen, a sötét foltok pedig ennek következtében alakulnak ki. Számolnunk kell azzal is, hogy bizonyos bőrbetegségek, bőrgyulladás, például aknék után is visszamaradhatnak az arcunkon sötét foltok, illetve egyes gyógyszerek szedése is okozhatja. Ha az okok ellen tenni nem is tudunk, a kezelésben és a megelőzésben fontos, hogy jó terméket válasszunk.

A NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok elleni termékcsaládja három olyan szérumot ölel fel, amely láthatóan csökkenti a sötét foltokat és a bőrünk ismét ragyogóvá válhat. Ráadásul hatóanyaga mindhárom ok célzott kezelésében hatékony. A márka egyébként az első pigmentfoltok elleni szérumát még 2020-ban dobta piacra, amely a pigmentáció fő okait célozta meg. Az új termékcsalád, megőrizve a szabadalmaztatott formula erejét, a három okot három különböző szérumra bontva segít megszüntetni. Így már nincs is más dolgunk, mint átgondoljuk, hogy vajon az okok közül nekünk mi okozza a sötét foltokat a bőrünkön. A szérumok, mivel sejtszinten hatnak, már két hét rendszeres használat után is látható eredményt érnek el.

Öregségi foltok ellen

A kor előrehaladtával nemcsak a ráncaink lesznek sajnos többen, de a pigmentfoltok is kétségtelenül megjelennek az arcunkon. A NIVEA Cellular Luminous630® Öregedésgátló Szérum Pigmentfoltokra szérumban az a nagyszerű, hogy nemcsak a sötét foltok elleni hatóanyagot visszük be a bőrünkbe, de anti-aging hatása szuper. Olyan öregedésgátló hatóanyagokat tartalmaz, mint a hialuronsav, amely hidratálja a bőrt és kollagén-boostert, vagyis természetes szójakivonatot, amely serkenti a saját kollagéntermelésünket. A két hatóanyag együtt megerősíti a bőr szerkezetét, feszesít és feltölti a mély ráncokat. Már 7 nap alatt valóban látható az eredmény, és tapasztalatunk alapján a régebbi pigmentfoltokat is képes halványítani.

Akné utáni sötét foltok kezelésre

A bőhibák ellen nemcsak a hámlasztás ajánlott, de az aknék, pattanások után maradó sötét foltok ellen is szükség van hatóanyagra. A NIVEA Cellular Luminous630® Szérum Akné Utáni Sötét Foltokra pontosan ebben az esetben ideális. A gél nagyon könnyű, és kifejezetten bőrhibákra hajlamos zsíros és kombinált bőrre fejlesztették ki. A pigmentfoltok elleni hatóanyag mellett szalicilsavat tartalmaz, amely az egyik leghatásosabb, de mégis gyengéd hámlasztó. A szérum a hidratálás miatt hialuronsavat, a bőr faggyútermelésének csökkentése érdekében pedig zöldtea-kivonatot tartalmaz. Többet nem is tehetünk szinte egy problémás bőrrel!

Általános hatás sötét foltok ellen

Ha nem a bőrhibák és nem a kor okozza a sötét foltokat a bőrünkön, akkor is célzottan válaszzhatunk szérumot a Nivea termékcsaládjából. A NIVEA Cellular Luminous630® Pigmentfoltok Elleni Szérum általánosan hat a napfény és a hormonális egyensúly felborulása okán kialakult sötét foltok ellen. Egyensúlyba hozza a melanin termelődését, és alig két hét használat után csökkennek a meglévő foltok, de ugyanakkor az újaknak sem enged utat.  Az új szérum ráadásul kétszeres mennyiségű hialuronsavat tartalmaz, hogy még több nedvességgel töltse fel és így hidratálja a bőrünket.

Bővebben a termékekről ITT olvashatsz!

Promóció