Borbás Marcsi szépségmárkáját a kert ihlette

2023. november 20.
A natúrkozmetikumok virágkorukat élik. Borbás Marcsi műsorvezető is megálmodta első saját, natúrkozmetikai termékcsaládját, amely a Kertem nevet kapta.

Egyre tudatosabbak vagyunk a bőrápolásban, egyre inkább odafigyelünk arra, hogy természetes hatóanyagokat tartalmazó termékeket használjunk. Mert tisztában vagyunk vele, hogy a bőrünk meghálálja. Az organikus összetevők nemcsak a bolygót kímélik, de a bőrünket is, a hatásuk viszont nem marad el versenytársaikkal szemben.

Borbás Marcsi jó ideje foglalkozik a kertjével, ahol nemcsak gyógynövényeket, de vegyszermentes zöldségeket is termel. Ez a kert adta az ihletet, hogy megszülessen egy olyan termékcsalád, amely a természetességet tűzte zászlójára.

„A Kertem kincseit, a gyógynövények erejét és különleges hatóanyagokat sűrítettem kozmetikai termékcsaládom esszenciájába – meséli Borbás Marcsi. – A Kertem arckrémek, valamint kézkrém nyírfavíz, százszorszép- és paradicsommag-olajok értékes tápanyagaival a természet kényeztető ölelését kínálják bőrünknek.”

A Kertem termékcsalád tagjai NATURIX® minősítéssel rendelkeznek, valódi natúrkozmetikumok, természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. A teljes mértékben hazai fejlesztésű és gyártású termékek különlegessége, hogy olyan természetes összetevők is megtalálhatóak bennük, amelyek más natúrkozmetikumokban nem, vagy csak nagyon ritkán fordulnak elő, így többek között a tápláló és hidratáló nyírfavíz, a feszesítő százszorszépolaj vagy a regeneráló, sejtvédő feketeribizli-olaj.

Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém

A normál és kevert bőrre kifejlesztett Borbás Marcsi – Kertem nappali arckrém egy gyorsan felszívódó, intenzív és tartós ápolást biztosító arckrém – azonnali ránctalanító, simító, hidratáló hatással. Fő összetevője a nyírfavíz, egy teljesen természetes bioaktív folyadék, amely cukrokat káliumot, kalciumot, magnéziumot, cinket, nátriumot, vasat, 17-féle aminosavat, enzimeket, gyümölcssavakat és C-vitamint is tartalmaz, jelentősen javítva a bőr hidratáltságát és a bőrszínt.

További különleges összetevők:

Máriatövis-olaj különösen alkalmas száraz, irritált, érett bőrre, intenzív tápláló és bőrregeneráló hatást fejt ki.
Vörösáfonya-olaj: luxusolaj, amely a bőr számára jótékony antioxidáns, öregedésgátló hatást biztosít.
Százszorszépolaj tartalma feszesítő tulajdonságú, ideális a bőr tónusának javítására.
Zabkivonat tartalma ceramidokkal állítja helyre a bőr lipidrétegét.
Peptidek biztosítják a ránctalanító hatást, a bőr rugalmasságát.

Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém

Borbás Marcsi – Kertem éjszakai arckrém normál és kevert bőrre ajánlott, és azonnali hidratáló hatást és táplált egészséges arcbőrt biztosít. Fő összetevője szintén a nyírfavíz.


További különleges összetevők:

Görögdinnyemag-olaj: erősen hidratáló tulajdonságainak köszönhetően segít kiegyensúlyozni, megnyugtatni és fenntartani a táplált, egészséges megjelenésű bőrt.
Feketeribizli-olaj: regeneráló, sejtvédő tulajdonságaival segít táplálni és védeni az érett, száraz bőrt.
Zellerkivonat tartalma ránctalanító hatású, növeli a bőr sűrűségét.
Fehérliliom-olaj: ragyogást kölcsönöz, revitalizálja a fakó bőrt, segít a bőr tónusának felfrissítésében. Világosító hatása miatt segít megelőzni a bőrfoltokat.
Peptidtartalma bizonyítottan csökkenti a ráncokat, növeli a hidratáltságot, a bőr visszanyeri fiatalos kinézetét.

Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém nyírfavízzel

Borbás Marcsi – Kertem tápláló kézkrém ugyancsak nyírfavízzel készült. Ezenfelül tartalmaz még bio brokkoliolajat, amely segít megvédeni a kezeinket a káros környezeti hatásoktól, regenerálja a bőrszövetet, enyhítheti a sugárzás és a napsugarak okozta károsodásokat.

További különleges összetevők:

Görögdinnyemag-olaj: erősen hidratáló tulajdonságainak köszönhetően segít kiegyensúlyozni, megnyugtatni és fenntartani a táplált, egészséges megjelenésű bőrt. Fokozza a bőr védőgát funkcióját, nagyon könnyen beszívódik a bőrbe.
Fehérliliom-olaj: gyengéd és védő, nyugtató hatású kozmetikai olaj. Világosító hatása miatt segít megelőzni a bőrfoltokat, amelyek a kézfejen jelentkeznek leggyakrabban.
Betaine: cukorrépából előállított természetes aminosav-származék. Azonnali hidratáló hatást biztosít és közben selymes bőrérzetet nyújt.

Még több infó: egy.shop.hu

Promóció