Telefon, tablet, okosóra: a Black Friday és HONOR tökéletes párosítás!

2023. november 22.
Dübörög a Black November és közeleg a Black Friday, ami remek alkalom arra, hogy lecsapj egy új telefonra. Érthetően nagy dilemma a választás, de a HONOR igyekszik minden igényedet kiszolgálni, legyen szó a legújabb, csúcskategóriás készülékekről, vagy megfizethető árú minőségi termékekről.
Telefon, tablet, okosóra: a Black Friday és HONOR tökéletes párosítás!

A HONOR koronaköve jelenleg a HONOR Magic5 Pro, egy négychipes, prémium csoda, ahol a minőség a tervezéstől a kivitelezésig terjed. Könnyed és vékony, így ideális, ha folyamatosan mozgásban vagy, de egy kiváló eszközt szeretnél vinni magaddal mindenhova. Négyszeresen ívelt, már-már lebegő képernyője egyszerűen csodálatos, fényerősítő technológiája pedig mindent még élénkebbé tesz, akár csak böngészed a közösségi médiát, akár streamelsz egy izgalmas új filmet. A készülék három fantasztikus lencsével van felszerelve. Egy-egy 50MP-es kamera gondoskodik a széles és ultraszéles látószögről, amikkel fenomenális tájképeket készíthetsz, míg egy harmadik, szintén 50MP-es teleoptikás kamera a bámulatos közeli felvételekről gondoskodik. Sőt, egy optikai algoritmusnak köszönhetően akár százszorosan is zoomolhatsz úgy, hogy tiszta marad a fotód képe. Mindehhez bámulatos teljesítmény és hosszú akkumulátor üzemidő társul, így egész nap használhatod új társadat.

Biztos hallottál már a HONOR 90-ről is, ami pontosan úgy látja a világot, ahogy Te! 200MP-es kamerája egyszerűen csodálatos képeket készít, míg a 2MP-es mélységi kamera a legapróbb részleteket is kiemeli. A beépített technológiáknak köszönhetően még rossz fényviszonyok között is világos, jól kivehető képek születhetnek.  Az egymilliárd szín megjelenítésére képes kijelzője tökéletesen adja vissza remek alkotásaidat.

Telefon, tablet, okosóra: a Black Friday és HONOR tökéletes párosítás!

A fotózás szerelmeseinek kedvez a beépített portré mód, ami jól kivehető arcvonásokkal és autentikus bokeh effektussal könnyíti meg a fényképezést. A HONOR 90 számos további prémium funkciót is kínál megfizethető áron. Az MI vlog asszisztenssel például pár érintéssel készíthetsz a közösségi médiára 15 másodperces videókat, míg 120 Hz-es képfrissítési aránya gyors és reaktív böngészést tesz lehetővé.

Ha pedig kedvezőbb áron keresel kiváló felhasználói élményt kivételes akkumulátor-teljesítménnyel, akkor választhatod a HONOR 90 Lite-ot vagy a HONOR X8a-t. Ráadásul novemberben a Telekomnál a HONOR 90 mellé féláron vehetsz egy HONOR 90 Lite-ot is!

Ha tabletet szeretnél, a HONOR Pad X9 minden szituációban kiválóan teljesít. Akár tanuláshoz, munkához vagy szórakozásnál használod, elegáns kinézete és okosfunkciói partnerek lesznek benne. 128GB tárhelye bőven elég ahhoz, hogy megtöltsd a számodra fontos tartalmakkal, 11,5”-os méretével és 86%-os képernyőarányával pedig ideális a mindennapi használatra.

Jó hír, hogy a Yettelnél vásárolt HONOR Magic5 Pro mellé novemberben jár egy HONOR Pad X9 tablet is ajándékba.

Bármit is válassz, egy biztos: a HONOR széles választékában minőségi eszközt kapsz! További információk a HONOR hivatalos honlapján olvashatók.

Promóció