Vigyázz, kész, teszt: itt az arcfelvarrás és a botox otthoni alternatívája, a Foreo

2023. november 17.
Két hét alatt ténylegesen simább, tápláltabb bőr, és feszesebb összkép? Kicsit a tévés reklámokat idéző lelkes túlzásnak hangzik, de az én esetemben napi 2-4 perces arcmasszázzsal és kitartó önkényeztetéssel simán sikerült megugrani.

A Foreo Bear bevezetése alig 3 éve nagyot szólt a tech és a beauty szektorban egyaránt. A szépségmániások pedig úgy látszik most ismét felkaphatják a fejüket, ugyanis a világ vezető skin-tech márkája tovább csiszolta, és a csúcsra járatta a mikroáramos technológián alapuló arckezeléseket végző készüléket, és  BEAR 2 néven állította a nagyközönség előtt. 

BEAR 2  egyenlő nagyobb tudás?

Igen, éppen így. A FOREO a továbbfejlesztett macis készülékében egyedülálló tudást egyesít, a BEAR 2 ugyanis  klinikailag bizonyítottan csökkenti a ráncokat és javítja a bőr feszességét, már egy hét alatt.

És, hogy pontosan mennyivel tud többet az elődjénél, és mivel is éri el a vágyott sima, feszesebb bőrképet? A kecses, komplex tudást egyesítő szerkezet a világon egyedülállóan négyfajta mikroárammal rendelkezik, erős mikroáram-technológiája pedig az arc és a nyak nem kevesebb mint 69 izmának feszesítésére és tonizálására szolgál. A négyféle forradalmi mikroáram, az Advanced Microcurrent™, a Lifting Microcurrent™, a Tapping Microcurrent™ és  aSculpting Microcurrent™, amelyek mindegyike más-más előnyöket nyújt az arckezelés során. A FOREO ikonikus terméke ezenkívül (más mikroáramos termékkel ellentétben) T-Sonic™ masszázzsal és Anti-Shock System™ rendszerrel is rendelkezik, és egy feltöltéssel akár 300 percig használható. Sőt, mindemellett még 100%-ban vízálló is.

Mitől annyira más ez a sikkes, irtó precízen dolgozó készülék?

Amikor az újdonságot a kezembe vettem, elhatároztam, hogy bár nem vagyok az edzések, és az arckezelések terén sem feltétlenül kitartó alkat (legalábbis hosszú távon), minimum 2 hetet kőkeményen „végigedzek” arcra. Az elődjét is próbáltam már, és kifejezetten szerettem, így tényleg kíváncsi voltam, milyen érzés lesz a komolyan „megpimpelt” új testvér teljesítménye.

Tény, hogy sok különböző mikroáramos készülék található a piacon, de kialakításuk, minőségük különbözhet. A Foreónál én imádom, hogy az anyagminőség, a kialakítás, és a vonalvezetés makulátlan, mindig minden készülékük pontosan, kényelmesen fekszik-illeszkedik a kézbe, és itt sem éreztem, hogy izmoznom kellene az arckezelés közben. Praktikus, könnyű, és ami a legfontosabb sok más termékhez viszonyítva, biztonságos, fájdalommentes és a non-invazív kezelést kínál.

Valódi alternatívájaként említi a gyártó az arcfelvarrásnak és a botoxnak, amit két hét használat után és sem tudtam tagadni, sőt. Az anti-aging készülék úgy tonizálja a bőrömet és emeli meg a kontúrokat, hogy öröm nézni. Igaz, jó alany is vagyok, feszített időszakon túl, a szépségrutinom felborulása után vágtam bele, a szélsőséges őszi időben már alaposan kiszáradt arcbőrrel, és tényleg kitartó lelkesedéssel.

Tesztelésre fel!

Az applikáció letöltése után a Treatments (kezelések) szekcióban kínált három feladatsorából napi kettőt (Total facial knockout 2,5 perc, Contour Cardio 2,1 perc) úgy csináltam végig mindennap, mint egy kisangyal. A vízbázisú FOREO SUPERCHARGED™ 2.0 szérummal bekent arcomon az első 1-2 alkalommal az áram még picit csipkedő érzés volt (ezt egyébként manuálisan is állíthatjuk, de én nem akartam, mert éreztem, hogy csak meg kell barátkoznom az érzettel), de a harmadik naptól kezdve szinte csalódás volt, hogy az apró tornagyakorlatokkal tűzdelt mini edzéseim milyen hamar véget érnek. A készülék nagyon szépen átdolgozza a bőrt, úgy éreztem, a mélyebb rétegeket is felpezsdíti, a napi gondos, szérumos hidratálással együtt pedig, első alkalommal is látható volt a változás. 3-4 nap után viszont már egészen látványos lett, a bőrtónusban beállt változásoknak hála pedig ki nem hagytam volna (azóta sem) még véletlenül sem 1-1 alkalmat.

Az egész rákészüléssel sem több mint öt perc (akár 2 „mini edzést” is letolva), cserébe pedig tényleg a nap egyik fénypontja. Ha noninvazív kezeléssel szeretnénk látványos anti-aging eredményeket, és a finom vonalak mellett a mély ráncok csökkentését is szeretnénk, érdemes elköteleznünk magunkat a használata mellett. Ami a motiválóan gyors kezdeti eredmények Ý a puhább, feszesebb és rugalmasabb bőr – láttán nagy eséllyel nem lesz túl nehéz feladat.

Ne maradj le a FOREO hatalmas Black Friday kedvezményeiről: vásárold meg a FOREO bestseller anti-aging készülékét, a BEAR™ 2-t most fantaszikus áron!

Promóció