Vigyázz, kész, teszt: a célzott bőrápolás luxusa

2023. november 27.
Milyen érzés, amikor a bőrünket, a szemkörnyéket szinte bandázsként öleli körbe egy krém? Mitől lesz igazán prémium egy szépségtermék? Teszteltük a 100 éves múltra visszatekintő Helena Rubinstein termékeit.

Ki volt Helena Rubinstein?

A márkát alapító Helena Rubinstein Lengyelországban, Krakkóban született 1870-ben. 1920-ban nyitotta meg első szépségszalonját Melbourne-ben, ezt követően Londonban, Párizsban és New Yorkban nyitott üzletet. 1953-ban megalapította a Helena Rubinstein Foundationt, amely többek között egészségüggyel, orvosi kutatásokkal, rehabilitációval foglalkozó szervezeteket támogatott. Hitvallása volt, hogy nincs csúnya nő, csak lusta. Szépségdiétát tervezett, az üzlet eladóit kiképezte, hogy a vásárlókat szépségápolási tanácsokkal is el tudják látni. Közel 95 esztendősen, New Yorkban hunyt el.

Újraformált szemkontúr

Igazi kuriózum a szemkörnyékápolásban a Helena Rubinstein RePlasty Age Recovery éjszakai szemkörnyékápoló krém. Helena Rubinstein öröksége az innováció iránti elkötelezettséggel társul, amire tökéletes példa a RePlasty termékcsalád legújabb tagja. A célzott bőrápolási sorozat luxus szereplői közé egy új szemkörnyékápoló csatlakozik idén ősszel, álomszép külsővel és maximalista belsővel megáldva. Az öregedés jeleit kezelő csodaformulával, klinikai beavatkozás nélkül alkot látványosat a szemkörnyékünkön a prémium éjszakai szérum. Ez az első alkalom, hogy az áttörést jelentő formula, a ProXylaneTM* hatóanyag soha nem látott, 30 százalék koncentrációban kerül az érzékeny szemkörnyék ápolására szolgáló készítménybe, így valóban csúcsra járathatjuk vele a szépülést, ápolást. A 30 százaléknyi ProXylane hatóanyag mellett négyféle hialuronsavat, panthenolt és madecassosidot tartalmaz. Puha bandázsként nyugtatja az érzékeny szemkörnyéket, éjszakáról éjszakára csökkenti a ráncokat, feszesíti és megemeli az alsó és felső szemhéjat. Mintha feltöltené a bőrünket!

Bársonyos éjszakai ölelés

Mivel a márka termékei rendszerben működnek igazán, a szemkörnyékápoló mellé érdemes az esti rutinunk részeként beépíteni a Helena Rubinstein RePlasty Age Recovery éjszakai krémét is. A termék a meggyengült bőr esetében is csökkenti az öregedés jeleit, szinte azonnal látható jelét mutatja, hogy képes kijavítani a bőr tökéletlenségeit, miközben nyugtat és táplál. A márka éjszakai kréme 30 százalék ProXylane™-t tartalmaz, amely felgyorsítja a sejtképződés folyamatait. A bőröm nagyon hamar beitta és bár a hatóanyagok rendszeres használat esetén hatnak a leginkább, már egy alkalom után bársonyosabbnak, puhábbnak éreztem az arcbőrt, azonnal megszűnik a bőr feszülése. Meggyorsítja az epidermisz megújulását, revitalizál és a ráncok mellett a bőrhibákat is semlegesíti. Az illata pedig egyszerűen isteni.

Nappali sejtmegújítás

A márka nappalra szánt arckréme, a Helena Rubinstein RePlasty Age Recovery nappali arckrém bár tartottunk tőle, hogy nehéz érzést okoz nappali arcápolás címén, de ez egyáltalán nem így történt. A krém 3 nyugtató összetevőből és 9%-os ProXylane™ oldatból* összeállított selymes érzés krém nyugtató és öregedésgátló hatást biztosít az érzékeny bőrön. A három nyugtató összetevőből álló komplexum (niacinamide, madeyassosside és tasmanol kivonat), amely 9 százalékos ProXylane™ hatóanyaggal egészül ki, még gyorsabban beépül a bőrbe és feltölti a bőr nedvességtartalmát, selymes érzetet hagy maga után. Szinte érezni, ahogy egyszerre nyugtat és revitalizál is. A márka arcápolási termékei minden bőrtípusra kiválóak, még a legérzékenyebb bőr esetében is.

Promóció