Elhoztuk a legizgalmasabb karácsonyi szépségújdonságokat

2023. november 08.
A szépségmárkák és beauty brandek egyik, ha nem a csúcsidőszaka az adventi időszak, amelyre a gyártók sorozatban érkeznek szebbnél szebb kalendáriumokkal, limitált csomagolásokkal és karácsonyi kollekciókkal. Az idei, eddigi legjobbak közül hozunk nektek egy bőséges válogatást.
karacsonyi-ajandek-noi-arcapolas

A szépségmárkák a karácsonyi szezonban előtt már hónapokkal lázba égnek, dizájnerek és beauty szakemberek sokasága igyekszik előállni pompásabbnál pompásabb gyűjtői kiadások ötletével, káprázatos, tematikusan karácsonyi dizájnnal, és színvilággal, hogy versenyre tudjanak kelni a sokszor már augusztus végén elinduló “karácsonyi kollekciók” platformján. Novemberre már a legtöbb szépségmárka bemutatja részleges vagy teljes karácsonyi kollekcióját, amelyből általában nem hiányoznak a mindenféle földi jóval megtöltött adventi szépségkalendáriumok, vagy a praktikus, karácsonyi outfitet kapó szettek sem. 

Az ünnepi hangulatot és “többnyire jutányos árat” ígérő kiadások (a karácsonyi kadásokban felsorakozó termékek bolti ára együttesen általában magasabb lenne, ha egyesével, külön vennénk meg, mint az adventi válogatások tagjaiként). A népszerű szépségápolási márkák ma már szinte nem tehetik meg, hogy nem állnak elő egy-egy nagyobb, vizuális “durranással” a rajongóknak, így adva lehetőséget a családtagoknak, barátoknak, hogy hasznos ajándékkal örvendeztessenek meg egy-egy márkahű szépségrajongót. 

A márkák általában ünnepi témájú smink-, bőrápoló és szépségápolási termékek széles skáláját vonják be az adventi versenybe, sőt, gyakran láthatunk ilyenkor híres tervezőkkel vagy művészekkel való különleges adventi együttműködéseket is, jó példa erre például a Kiehl’s is, akik szinte már veteránok, és egyúttal a tökéletes példa ezen a téren..

A tematikus karácsonyi kiadások szezonja ez, mézeskalács illatú paletták, narancsos, vagy éppen fahéjas szezonális testápolók csábítanak ilyenkor, ezen a fronton például a The Body Shop dobogósnak számít. 

Az ünnepi kínálatban az illatmárkák és a luxus divatházak általában speciális, díszdobozos “megmozdulásokkal” vesznek részt, így a hűséges felhasználók mindennapi kedvencüket tényleg egészen különleges alkalmi kivitelben találhatják meg a fa alatt.

Következzen egy izmos körkép, hogy eddig milyen ünnepi szépségeket, karácsonyi szépségkollekciókat vonultat fel a beauty szektor az adventi időszakot megelőzően.

Carolina Herrera Good Girl Blush adventi szett
Az ünnepek a Carolina Herrera háza táján is beköszöntöttek: mégpedig egy Good Girl Blush EDP 80 ml és egy kecses Carolina Herrera Good Girl Blush testápoló kettősének formájában. A márka a karácsonyhoz méltóan ünnepi, és mégis szexi díszdobozba csomagolta a rózsás illatú gyönyörűségeket, hogy a rajongók szeretteinek csak le kelljen emleniük a polcokról az ajándékvadászat közben. És, hogy kiknek is lehet tökéletes ajándék? A Good Girl Blush a kontrasztok üde és virágos kifejezése, amelyet a nőiesség lágysága inspirált, így a púderes rózsaszín tűsarkúval az érzéki és erőteljes, romantikus és határozott illatokat kedvelőknek szerezhetünk örömet.
Limitált szériás Chanel Coco Mademoiselle testolaj
A Chanel a karácsonyhoz mérten pazar, korlátozott számban kiadott adventi szépségekkel készül az ünnepi időszakra. A mi kedvencünk a díszdobozos N°5, Coco Mademoiselle és Bleu De Chanel parfümök mellett a Coco Mademoiselle illatú testolaj spray - kifejezetten ünnepi, ragyogó outfitben. Igazi luxus ajándék, mind a külsejét, mind pedig az illatát, textúráját tekintve: azonnal beszívódik és hidratálja a bőrt. Használat után a bőrünk rugalmas, puha és mennyei illatú lesz.
Sally Hansen körömlakk Holiday 912 Peppermint to be
Próbáld ki a Miracle Gel új limitált kiadását, amelyet az ünnepi hangulat ihletett! A készülődés során a körmeidről sem feledkezz meg és ragyogj te is a karácsony színeiben az év utolsó napjaiban. Gélhatás UV/LED lámpa nélkül. Használj fedőlakkot is, hogy manikűröd akár 8 napon át tartós legyen.
Kiehl’s limitált karácsonyi kiadások
Az idei ünnepi szezonban a Kiehl’s limitált kiadású kollekciójának megtervezésére, a művészet, divat és könyvkiadás területén egyedi darabokra specializálódott férj és feleség duóját, az Icinori-t kérte fel. A designt egy megálmodott univerzum ihlette, az eredménye pedig meseszép lett! Izgalmas, önzetlen és ünnepi hangulatotot áraszt az összes idei karácsonyi kiadásuk: egy adventi kalendárium, négy Kiehl’s vásárlói kedvenc és az ajándékcsomagok. Imádnivaló, személyreszabott gyönyörűségek, érdemes körülnézni köztük, akár női, akár férfi arcápolási ajándékot keresünk.
Lush Adventi kalendárium
Hangolódj az idei karácsonyra 25 olyan válogatott termékkel amelyek minden nap örömmel ajándékoznak meg – fürdéshez, testápoláshoz, zuhanyzáshoz és illatosításhoz is! Ezeknek a csodáknak egy gyönyörű, limitált kiadású doboz ad otthont, melyet a Trifle Studio művésze, Andre Williams tervezett. A doboz örökre tökéletes otthont nyújthat a Lush-os kincseidnek.
Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum illatszett
A Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum a felhőtlen jókedv illata, így, ha egy szabadszellemű szerettednek keresel ajándékot, esélyes lehet... A ragyogóan virágos illat a boldogság virágának, a zamatos magnóliának édes esszenciáját egyensúlyozza ki a zsálya intuitív, természetes aromájával. Igazi téli \"szívderítő\" a zord időben. Az illatüvegbe zárt vidám virágcsokor illatát most díszdobozban is megszerezhetjük, egy sikkes és praktikus mini verzióval.
The Body Shop Wonders Adventi kalendárium
Számolj vissza karácsonyig ezzel a 25 darab csodát rejtő adventi kalendáriummal! Ez a különleges adventi kalendárium azoknak a csodás nőknek a világába kalauzol el, akik az általunk használt, Méltányos Közösségi Kereskedelmi sheavajat készítik Észak-Ghánában. Minden ablak mögött nagy kedvencek rejtőznek, testvajak ghánai shevajjal, de találkozhatsz a sokak által kedvelt Himalájai bambusz szenes tisztító arcmaszk vagy az energizáló Nicaraguai kávés energizáló arcmaszk mini kiszereléseivel is. Sőt, még egy testradír is rejtőzhet a kalendáriumban, hogy segítsen az ünnepi készülődés minden porát eltávolítani a bőrödről.
Bourjois karácsonyi ajándékcsomag
Készíts csábító sminket, amelyet a párizsi nők stílusa ihletett: hangsúlyozd a szemedet Clubbing Colour tartós fekete szemceruzával és emeld ki a tekintetedet a Twist Up the Volume szempillaspirállal, amely hosszabbá és dúsabbá varázsolja pilláidat. Végül fejezd be egy csábítóan hidratáló Gloss Fabuleux ajakfénnyel, érzéki rózsaszín árnyalatban.

Fotó: Getty Images