A novemberi szépségújdonságok krémje

2023. november 17.
Novemberre általában már ízelítőt kapunk a hideg időből, és ilyenkorra már elkezdjük szépen felvértezni szépségrutinunkat izmosabb kényeztető és tápláló krémekkel, célirányos téli beauty kedvencekkel. Mutatjuk ezen a téren a legizgalmasabb újdonságokat!
szepseg-ujdonsagok-tel-arcapolas

A téli időszakban a bőrünk fokozott időjárási viszontagságoknak van kitéve, a hideg levegő, a száraz, erős szelek, a nyirkos, csapadékos időjárás nem kíméli a bőrünk szépségét, ahogyan a fűtött beltéri terek sem segítenek megőrizni egészségét. Ezek váltakozása pedig még egyet csavar a nehézségi faktoron, amivel a bőrünk néz szembe a sokszor kellemes, pulóveres őszi hetek után.

Ilyenkor mindannyian fokozatosan áttérünk a gyengédebb, kímélő arclemosókra, előkerülnek a téliesebb parfümök, édesebb, fűszeresebb illatok, de felértékelődik a tápláló éjszakai maszkok, a bőrpuhító és erősítő összetevőkkel dúsított nappali krémek ereje is.

Szerencsére a gyártók is úgy időzítik őszi-téli újdonságaik bevezetését, hogy ezekkel kifejezetten az aktuális bőrproblémákat állítják fókuszba.

Következzenek a novemberi szépségújdonságok, amelyek között garantáltan jó néhány izgalmas és aktuális új kedvencet találhatunk.

Artistry Future Glow szérum alapozó
Hangos tapsal fogadjuk a márka jolly joker terméksorát, a 17 különböző árnyalatban elérhető Artistry Future Glow szérum alapozókat. Tényleg elképesztőek,úgy tervezték, hogy minden bőrtónushoz megtalálhassunk az igazit, ráadásul olyan bőrápoló összetevőket tartalmaznak, amelyek a legtöbbször felmerülő két fő problémát célozzák meg. A bőrhibák megjelenését, például az öregedés korai jeleit, valamint a bőrtónussal és ragyogó bőrrel kapcsolatos aggodalmakat. Óriási előnye a márka új büszkeségének, hogy tényleg teljesen súlytalannak hat a bőrön, kényelmes viseletet, ráadásul hidratált érzést biztosít. Emellett SPF 35 PA++ fényvédelmet nyújt, véd a szennyeződésektől, és antioxidáns hatású.
Coconutoil Cosmetics Bio Arcszérum
Az ehető tisztaságú, 100% bio, magyar kozmetikumokat kínáló márka egyszerűen nem tud hiábázni. Nemrég jöttek ki új, anti-aging bőrmegújító olajkeverékükkel, amelye hidegen sajtolt olajok jótékony erejével ígér a téli mínuszokban (is) egészséges, friss, és rugalmas arcbőrt. Összetevői értékes zsírsavakat, vitaminokat és antioxidánsokat juttatnak a bőr szerkezetébe, ezek táplálják, regenerálják és megújítják a bőrsejteket. Érett és problémás bőrtípusra, de pattanásos, aknés és ekcémás bőrre is hatékony mindennapi kedvenc lehet. Használhatod az éjszakai arcápoláshoz, és sminkalapnak is.
Fedua Öregedés Elleni Méregtelenítő Kézkrém
A márka egy egész sor télszépítő terméksort állít hadrendbe a maximalista beauty addictoknak, csak győzzünk választani. A méregtelenítő kézkrémjük igazi \"must have\" a kesztűs időre, olyan bombabiztos hatóanyagokkal, mint a rukkola (ami természetes antioxidáns és méregtelenítő, az egészséges bőrért), malakite (gazdag aktív ásványi kivonatokat tartalmaz, fokozza a sejtek védelmét, védi a bőrt környezeti hatások ellen) és édes mandulaolaj (az elasztikus tiszta és hidratált bőrért). Használat: Használd napi 1-2 alkalommal, extra igénybevétel, száraz- öregedő bőr esetén HASZNÁLD MINDEN este és hagyd hatni egész éjszaka.
Dolce&Gabbana Liquid Mousse ajakrúzs
Három álomszép, új termékkel jött ki a beauty fronton az illatairól ismert Dolce&Gabbana, amelyek az ünnepek szintjére emelik még a szüke téli hétköznapokat is. Devotion Extreme Volume szempillaspirál, Face Illuminator púder és Liquid Mousse ajakrúzs? Imádjuk mindhármat, de az innovatív vegán készítményekből (mind kis olasz közösségek által termesztett, természetes összetevőkből kivont hatóanyagokat tartalmaznak) utóbbit már próbáltuk is. Kényelmes, tartós, sikkes megjelenésű, és ami a végeredményt illeti, azonnal szárad az ajkakon, gyönyörű eredményt elérve a szánkon - mindezt szárító hatás nélkül.
Salvatore Ferragamo Signorina Libera Eau de Parfum 30 ml
Energikus, virágos, pézsmás, gourmand illat, melyben az olasz Orris vaj és a rózsaszín cukor édes kettőse keveredik ebben a gyönyörűségben. Az energia és a ragyogás érzését hozza a télbe. Az energikus, zamatos és fűszeres fejillat adja meg a kezdeti izgalmat, míg a szív, a gazdag orrissal, a rózsával és a magával ragadó rózsaszín cukorral, a parfüm mélységét és vonzerejét rejti magában. A pézsmás, merész alapillat egy kis érzékiséget ad hozzá, de az igazi jellegzetessége, hogy kitűnik a tömegből.
Helena Rubinstein RePlasty Age Recovery Eye Repairing Night Care
Helena Rubinstein öröksége az innováció iránti elkötelezettséggel társul, amire tökéletes példa a RePlasty termékcsalád legújabb tagja. A célzott bőrápolási sorozat luxus tagjai közé egy új szemkörnyékápoló csatlakozik idén ősszel, álomszép külsővel, és maximalista belsővel megáldva. Az öregedés jeleit kezelő csodaformulával, klinikai beavatkozás nélkül alkot látványosat a szemkörnyékünkön a prémium éjszakai szérum. Ez az első alkalom, hogy az áttörést jelentő formula, a Pro-XylaneTM* hatóanyag soha nem látott, 30% koncentrációban kerül az érzékeny szemkörnyék ápolására szolgáló készítménybe, így valóban csúcsra járatja a márka vele a szépülést, ápolást.
Naj Oleari Click on Me szempillaspirál
Rendkívüli volumenű és hosszabbító szempillaspirál mutatkozik be, innovatív csomagolással, egyszerű és biztonságos kattintással. Az extra fekete textúrának és a speciális homokóra ecsetnek köszönhetően növeli és meghosszabbítja a szempilláinkat az intenzív, feltűnő megjelenés érdekében. A krémes és folyékony textúrát egyenletesen alkalmazhatjuk: a szempilláink vastagabbak és teltebbek lesznek minden alkalmazás során.
Xerjoff Erba Gold EDP 50 ml luxusparfüm
A Belodore niche parfümáruházlánc nemrég nyitott egy újabb parfümmennyországot, ezúttal az Andrássy úton. Több mint 50 hiánypótló, vezető prémium márka legzseniálisabb illatai és magas minőségű kozmetikumait találjuk náluk, amelyek közül mi most frissen, forrón mutatjuk be az Erba Goldot, a magával ragadó, citrusos fejjegyű, fűszeres szívillatú parfümínyencséget, madagaszkári fahéjjal és guatemalai kardamommal megspékelve. És hogy minden tényleg tökéletes legye, az Erba Gold egy egyedi selyemkendővel mutatkozik be, amelyet a Xerjoff tervezett és a Comói-tó selyemgyárában gyártott.
Dr. Krisztina Phillips Cosmetics The Antiaging Serum
Dr. Krisztina Phillips, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos a napokban jött ki lső, saját fejlesztésű termékcsaládjával, amely jelenleg három termékből áll. Egy arclemosóból, egy antioxidáns arckrémből és egy szérumból, amelyek egyben egy remek alap arcápolási rutint is alkotnak. A professzionális öregedésgátló szérum olyan aktív hatóanyagokkal dolgozik a szép bőrképért, mint például a bakuchiol és niacinamid. A szérum kiváló kiegészítése lehet az antioxidáns krémnek, hiszen minden bőrtípusra alkalmazható az arc egészén, de akár a szemkörnyéken, a nyak és a dekoltázs területein is.
Eucerin pH5 intenzív gél-krém
Az Eucerin pH5 extra könnyű, intenzív gél-krémje épp időben érkezett a nagy téli hidegek előtt. Könnyed textúrájának köszönhetően szinte beleolvad bőrünkbe. Egy pillanat alatt felszívódik, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet bőrünkön, szinte azonnal hidratálja, megnyugtatja a száraz bőrt a hozzáadott dexpanthenolnak köszönhetően. Ezenfelül optimális pH-értékével helyreállítja a bőr természetes védelmét és csökkenti annak érzékenységét.

3 téli bónusztipp a szép bőrért

Legyünk gyengédek arcmosáskor!
Bőrünk ápolása télen néhány változtatást és egy kis extra figyelmet igényel. A mindennapos arctisztításhoz kíméletes, hidratáló összetevőket és vitaminokat, tápanyagokat tartalmazó lemosót használjunk, és kerüljük a túl meleg vizet, hiszen az is száríthatja a bőrünket.

Hámlasszunk!
Nélkülözhetetlen teendőnk ilyenkor a rendszeres, alapos, de mégis kíméletes hámlasztás, melynek segítségével megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, így elérhetjük, hogy bőrünk hatékonyabban fogadja be a kozmetikumok hatóanyagait. Hámlasztást követően bőrünk azonnal simábbá, természetesen ragyogóbbá válik, hosszabb távon pedig csökkenthetjük a ráncok mélységét és a pigmentfoltokat is.

Rétegezzünk!
Nemcsak az öltözködésben fontos a rétegezés, hanem a napi arcápolási rutinunkban is, hiszen az őszi és téli hónapok során különösen nagy szükség van a többszintű ápolásra és hidratálásra. Vessük be a szérumokat, esszenciákat, arcolajokat! Egy jól megválasztott szérum sokat segíthet a bőr rugalmasságának visszanyerésében, valamint a ráncok és a pigmentfoltok halványításában.

További 4 tippért kattints IDE!

Fotó: Getty Images