Tökéletes karácsony? Ugyan, inkább legyen valódi!

2023. november 28.
Szettajánló az ünnepi készülődés idejére, mesterkéltség nélkül. Az F&F kínálatából válogattunk össze néhány ruhát és kiegészítőt - kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kandallóban ropogó tűz és nagy pelyhekben hulló hó nélkül is teremthetünk meghitt hangulatot otthonunkban. Azt a fajtát, ami nyugalmat áraszt, békés, mindenféle pozőrködés nélkül. Amitől tényleg a küszöbre tesszük a munkahelyi stresszt és amikor nem akad el a felszínen a bekuckózás élménye, mert nem az instának szánjuk a pillanatot, hanem saját magunknak.

Fotó: F&F

Végtére is otthon tényleg nem kell, hogy a tökéletességet hajszoljuk. Bújjunk kényelmes ruhába, húzzunk lábunkra egy mókás mamuszt, már ezek is hozzátehetnek a karácsonyi hangulathoz egy kicsit. Igyunk egy pohár bort, vagy készítsünk forró csokit a család apraja nagyjának. Társasozzunk, beszélgessünk, kezdjünk bele a könyvbe, ami hetek óta várakozik az éjjeli szekrényen. Az efféle otthoni kikapcsolódáshoz válogattunk össze néhány ruhát és kiegészítőt az F&F kínálatából, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

1. Kapucnis női pulóverruha – F&F, 2. Női 3/4-es ujjú felső – F&F, 3. Bolyhos téli zokni – F&F, 4. Férfi boxer alsó – F&F, Férfi otthoni mamusz – F&F, Kisgyermek pulóver karácsonyi mintával – F&F, Csíkos női pizsama – F&F

Az ünnepi szezonhoz hozzátartozik a piros szín, ami nem hiányozhat az F&F téli kollekciójából sem, akár a ruhákról, akár a kiegészítőkről van szó. A téli időszak azonban a kötött ruhák ideje is, amelyek melegsége, a gyapjú puhasága szinte áhítozik a bézsek és barnák letisztultságáért, nyugalmáért. Ezek a földszínekből építkező ruhák ráadásul remekül kombinálható, jól kihasználható alapdarabok lehetnek több szezonon át.

1. Kötött női kardigán – F&F, 2. Kapucnis gyerek pulóver – F&F, 3. Kötött, norvég mintás férfi pulóer – F&F, 4. Női melegítő nadrág – F&F, 5. Kötött pulóverruha – F&F, 6. Gyerek melegítő nadrág – F&F, 7. Kisgyerek kötött pulóver – F&F, 8. Női gyapjú papucs – F&F

Az F&F téli kollekcióját keresd a ruházati osztállyal ellátott Tesco áruházakban. Az elérhetőség áruházanként változó és eltérő.

Promóció