A legjobb randiötletek hideg téli estékre

2022. december 27.
Ha randizásról van szó, sokan érezhetjük magunkat meglőve a hideg idő beköszöntekor. Az alábbiakban mutatunk néhány olyan ötletet, amit mindenképp érdemes lehet kipróbálni a pároddal a téli estéken.

Forralt bor és egy kis művészkedés

Nincs is jobb annál, mint amikor közösen tevékenykedünk a párunkkal, ebben az esetben pedig egy finom és egy (remélhetőleg) szép dolog is kisülhet belőle – ráadásul még a hidegbe sem kell kimennünk! Először csináljatok egy nagy adag forralt bort jó sok fűszerrel, utána pedig jöhet az alkotás! Legyen szó festésről vagy agyagozásról, a hangsúly a közös élményen lesz.

A legjobb randiötletek hideg téli estékre

Irány a hó!

Ha a hideg ellenére is szeretitek a téli időt, és még egy kis hóval is megáld titeket a sors, akkor a közös szánkózás kihagyhatatlan program. Engedjétek szabadon a gyermeki éneteket, és akár építsetek egy hóembert is. Ha pedig nincs szerencsétek az időjárással, a korcsolyázás mindig megmarad B-tervnek.

Otthoni kényeztetés

Tegyétek különlegessé az együtt töltött estéket egy kis „otthoni spa”-hangulattal. Pár gyertya, egy forró habfürdő, a kedvenc lejátszási listátok, és meg is vagytok! Ha pedig extráznátok, adjatok egymásnak masszázst, hogy garantált legyen az ellazulás.

Télen is kulturálódás

Szerencsére télen sem áll meg teljesen a világ, csak beltérre költözik. Nézzetek körbe, hogy a közeletekben milyen események vannak – a múzeumozás, színházba vagy moziba járás alap, de akár jazzesteket vagy tematizált beszélgetéseket is találhattok. 

Kerüljetek közelebb egymáshoz!

Szokás mondani, hogy a tél az összebújás időszaka, de ne csak a fizikai közellétre gondoljatok. Írjatok össze pár elrugaszkodott kérdést egymásnak, akár a kapcsolatotokról vagy teljesen más hipotetikus dologról, amikről hétköznap amúgy nem szoktatok beszélni. Jöhet egy kis kakaó vagy tojáslikőr, és indulhat a beszélgetés, hiszen mindig érdemes arra törekednünk, hogy ne múljon el a kíváncsiságunk a párunkat illetően. 

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!