Néhány télikabát, amelyekről érdemes tudni ebben a szezonban a vásárlás előtt

2023. november 30.
A hangulatos kabát az őszi-téli ruhatárad legfontosabb eleme. Nemcsak azért, mert hatékonyan véd a fagyos levegő ellen, hanem a teljes stílusra is felteszi a koronát. Az élvonalban van, premier plánban, ezért érdemes olyan modellbe befektetni, amelyik a legmagasabb szinten teszi ezt. Milyen sziluettek dominálnak a következő hónapokban? Nézzük!
Néhány téli kabát, amelyekről érdemes tudni ebben a szezonban a vásárlás előtt

Bőven van miből válogatni. Mind a klasszikus, időtlen stílust kedvelő minimalisták, mind a kifejezőbb stílust, élénk színeket, eredeti akcentusokat és mintákat kedvelő maximalisták elégedettek lesznek. A 2023–2024-es őszi-téli szezonra vonatkozó javaslatoknál többek között a hosszú, klasszikus kabátok, a műszőrme kabátok, a túlméretezett gyapjú- és bőrkabátok szerepelnek. Nézzük, melyikről mit érdemes tudni!

Klasszikus szabás

A 2023–2024-es őszi-téli szezon legfontosabb trendje a klasszikus szabású hosszú kabátok direktívája. Szó szerint elárasztották a kifutókat, hiszen a legtöbb kollekcióban megjelentek. Divatosak lesznek az időtlen feketék és a szürke árnyalatai, de lédús színekben is hódítanak, például cukorkarózsaszínben. Fő a változatosság!

Bőrkabát

A bőrkabátok és dzsekik sem mennek sehova – az őszi és téli szezon trendjeinek élén állnak. Stílusos és nagyon sokoldalú modellek ezek. Párosíthatod ruhatárad nagy részével, és bármilyen alkalomra viselheted őket – az irodától az esti bankettig tökéletes választásnak bizonyulnak. Érdemes csekkolni a MODIVO online áruház bőrkabátkollekcióját, a Desigual dzsekik széles választéka például biztosan kedvedre való lesz!

Néhány téli kabát, amelyekről érdemes tudni ebben a szezonban a vásárlás előtt

Klasszikus szabás

Műszőrme

A műszőrme egy másik divatos trend a 2023–2024-es őszi-téli szezonban. Tökéletes befejező simítás lesz az esti stílusokhoz. Jól passzolnak elegáns, légies ruhákhoz és magas sarkú cipellőkhöz. Tudni kell viselni, de ha egyszer ráérzel, utána imádni fogod!

Trench kabátok

A trench kabát egy igazi klasszikus. Ha valamiért még nincs a fogason, ideje pótolni a hiányosságokat. Évekig hozzá fogsz fordulni, és ígérjük, imádni fogod. A legnagyobb előnye? Bármilyen öltözékkel felveheted, legyen szó gyapjúgarbóról és farmerről, kötött ruháról vagy elegáns ingről és ceruzaszoknyáról.

Pehelykabát

Egy hosszú pehelykabát is remek befektetés lesz az idei szezonban. Ezzel biztosan túléled a legkeményebb fagyokat is. Tökéletes modell a hosszú téli sétákhoz, és a Guess télikabát a MODIVO-n fenomenális ajánlatokkal elérhető.

Báránybőr kabátok

A báránybőr kabátok soha nem mennek ki a divatból. Ebben a szezonban a legdivatosabbak a krémesen fekete kombinációk lesznek. Hossz? Irreleváns. Választhatsz körbetekerhető maxikabátot vagy combközépig érő modellt kedved szerint.

Oversize

Az őszi-téli szezonban a túlméretezett gyapjúkabátok is reflektorfénybe kerülnek. A slágerek a kockás, a piros vagy a szürke modellek. Stílusos és nagyon funkcionális darabok, erős vonzódást váltanak ki a tulajdonosaikból – a MODIVO-n az összes fent említett stílus elérhető, érdemes csekkolni az elérhető lehetőségeket és az akciókat!

Promóció