Októberi szépséghírek beauty mániásoknak

2023. október 26.
Az ősz lenyűgöző színeivel összhangban egészen sokrétű szépségtörténéseknek is örülhetnek a „beauty addictok”. Az októberi szépségtörténések krémjével jelentkezünk most!
oszi-szepseghirek

A legcukibb őszi sminkkollekció

Gyermekkor Disney nélkül? Az essence & Catrice tizenegyedik Sisterlove kollekciójának hála a felnőttkor és a sminktáska tekintetében is igaz mindez. A sminkszériájuk mottója a „Back to the Roots”, és az egyedi Disney-figurák, Mickey egér és Micimackó ihlette. A népszerű Disney-klasszikusok segítségével nosztalgiázhatunk: az aranyos, mézesmázos medve, Malacka és Tigris vagy Mickey, Minnie egér, Donald, Daisy Duck és Plútó egyaránt felsorakoznak, hogy színesebbé tegyék a sminkes hétköznapokat. A limitált kiadás szem-, ajak- és arcápolási termékeket, valamint körömlakkokat tartalmaz trendi árnyalatokban. Az erősen pigmentált szemhéjfestékek, highlighterek, bronzosítók és ajakolajok vagány sminkeket varázsolnak. 

Egy csapásra – szépészeti beavatkozások és egészségmegőrzés egy helyen

Új prémium esztétikai szolgáltatásokat kínáló klinika nyílt a fővárosban. A Zenon Clinic erőssége, hogy komplex orvosi és esztétikai prémium szolgáltatáspalettával várja a betérőket, legyen szó szépészeti beavatkozásokról vagy épp egészségmegőrzésről. A központ szolgáltatási köre egyedülálló módon csupa olyan szakterületből áll, amelyek szorosan kapcsolódnak a prevencióhoz, az egészségmegőrzéshez és a leggyakoribb esztétikai problémákhoz. Ha egy hosszú nyár után szükségünk lenne egy kis bőr frissítésre, vagy egy-egy bőrproblémánkra keresünk választ, számos esztétikai kezelés közül választhatunk. Megtalálhatjuk itt a legmodernebb alakformáló eljárásokat, lézeres  és kozmetológiai kezeléseket egyaránt. Ha pedig ezen túl is segítségre van szükségünk egészségügyi fronton, belgyógyászat és endokrinológia, labordiagnosztika, dietetika, nőgyógyászat, bőrgyógyászat, plasztikai sebészet és esztétikai orvoslás terén is kitűnő szakemberekből választhatunk.

oktoberi-szepseghirek

Fotó: Túri Márton

Nagyot lépett a NORA Beauty

Belehúzott az őszi szezonra Ördög Nóra és a Helia-D közös sminkmárkája. A NORA Beauty termékeit októbertől országszerte 90 hazai Rossmann üzletben emelhetjük le a polcokról, ami azért tényleg látványos változás az egy évvel ezelőtti starthoz képest. Akkor még kis tálcán, majd ideiglenes displayen, most pedig már valódi sminkállvánnyal a legnagyobb kozmetikai márkák között, teljes termékpalettával várja a márka terméksora az érdeklődőket. Egyébként több újdonsággal is találkozhatunk a palettájukon – az otthoni köröm-lakkzselé kollekcióval és a NORA szem duo pennel bővült a szortiment.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nora Beauty (@norabeauty_makeup)

Feller Adrienne és a Panarom – ősi örökség a szépség és egészség világában


Feller Adrienne-ről és az általa alapított Panarom márkáról sokat olvashattatok nálunk, mind a magazinban, mind az online felületünkön. Adrienne kizárólag minőségi alapanyagokat tartalmazó, 100%-ban természetes illóolajaival elsőként honosította meg az aromaterápia kultúráját Magyarországon. Az elmúlt két évtizedben nemzetközi elismertségre tettek szert, most pedig a magyar piacon tett újabb erőteljes lépést a szépségszektorban. A márka ugyanis saját üzletet nyitott a Mammut I. földszintjén, amely egyébként egyben az ország első, személyesen is felkereshető, célzottan aromaterápiával foglalkozó mintaboltja. Érdemes betérnetek, hiszen a helyszínen több mint 200 olyan természetes mono illóolaj és illóolajkeverék vár titeket, amely egyszerre frissíti fel a lelket és támogatja a szervezetet a legkülönbözőbb élethelyzetekben. „A természet és a gyógynövények iránti tiszteletemet és rajongásomat az őseimtől kaptam örökségül.  Akár a levegővétel, olyan magától értetődő számomra a segítés és gyógyítás, mert ez az őseim rám hagyott öröksége. Mint ahogy az is, hogy ebben a gyógynövények és az illóolajok lettek a társaim. A nők és a családok életét jobbá tenni, ez mozgat és lelkesít” – mondta el Feller Adrienne nyitóbeszédében.

Fotó: Getty Images