Különleges sminkkollekcióval emlékeznek Prince-re

2021. május 18.
Limitált szériás kapszulakollekcióval érkezik az amerikai kozmetikai márka, az Urban Decay: Prince kedvenc sminkjeit dobják piacra.

A hétdarabos kollekció azokat a termékeket sorakoztatja fel, amikkel elkészíthetők Prince ikonikus sminkjei. A U Got the Look szemhéjpúder-palettán például a neutrális tónusok mellett csillogó, metálos színeket találunk majd, míg a Let’s Go Crazy paletta lila és kék árnyalatokat rejt. A Prince-szimbólummal díszített sminkek közül persze nem hiányozhat a krémes szemhéjtus, a folyékony highlighter, egy multifunkcionális sminkecset és a vízálló, áttetsző púder sem. Az egyes árnyalatok Prince jól ismert dalcímeit kapták.

A kollekciót és annak kampányát Prince egykori alkotótársai készítették, úgy mint Trevor Guy kreatív igazgató, Randee St. Nicholas fotós-rendező és Prince egykori múzsája, Damaris Lewis modell-táncos, aki az arcát adta a sminkkollekcióhoz. Az Urban Decaynek nem ez lesz az első sikeres smikkollaborációja, pár éve a Trónok harca sminkkollekcióját hét óra leforgása alatt elkapkodták.

A Prince x Urban Decay kapszulakollekció május 21-től lesz előrendelhető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) által megosztott bejegyzés

Forrás: The Cut Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!