Az odaadás szenvedélye: 4 szépségtermék, amit be kell szerezned

2023. október 09.
Hogyan fejezhetjük ki a feltétel nélküli odaadásunkat a Dolce & Gabbana szerint? A luxusmárka minden idők egyik legklasszikusabb érzelmének szentelte új illatát és három termékből álló sminkkollekcióját.

A szerelem, az odaadás és a kreativitás kéz a kézben jár a Dolce & Gabbana háza táján. Az ikonikus márka új illata egyedi esszenciával, egy gyönyörű üvegbe zárva hozza el nekünk ezt a különleges és megkérdőjelezhetetlen érzést. Az üvegen és a csomagoláson található Szent Szív a Dolce & Gabbana művészi alkotásainak legikonikusabb szimbólumai között van, amely kézzelfogható és univerzális jele a szerelem minden formájának. Az illat, amely a fejjegyekben ragyogó, az alapjegyekben pedig érzéki, az olasz nyarak és az örök szerelem légkörébe repíti az elmét.

A Devotion kampányfilmjében Katy Perry Capri szigetén nyaral, ahol találkozik Michele Morrone helyi halásszal és első pillanattól egymás hatása alá kerülnek. Ez a szerelem és odaadás történetének, a Devotionnek a kezdete…

A csábítás eszenciája

Az Olaszországban, kiváló alapanyagokból készült illat, mely a parfümkészítés legszigorúbb és legmagasabb követelményei szerint került megalkotásra, Olivier Cresp intuíciójából és tapasztalatából született. Ez a Devotion. A neves parfümmester kivételes szakértelemmel ragadja meg az olaszság kvintesszenciáját a kifinomult kontrasztok illatalkotásában, ahol a narancsvirágok frissessége találkozik a madagaszkári vanília édességével, míg a kandírozott citrusok csábító ínyenc érintést adnak neki.

Az odaadás ereje

Az új illattal egyszerre jelent meg a Dolce & Gabbana Beauty új sminkkollekciója is, együtt alkotva egy izgalmas, új termékcsaládot. A Devotion Make Up kollekció a kifogástalan és időtlen szépség eszményét fejezi ki, a művészi kivitelezés és a merész kísérletezés csodálatos keverékeként. Az innovatív vegán készítmények mindegyike kis olasz közösségek által termesztett, természetes összetevőkből kivont hatóanyagokat tartalmaz. Kifogástalan és merész sminket készíthetünk vele magunknak, az árnyalatok széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy a nappali smink készítésén túl különleges alkalmakra is használhassuk. Az új sminktermékek csomagolása az illattal megegyező dizájnú; az ikonikus Szent Szív itt sem maradhatott le a kiszerelésekről.

Devotion Extreme Volume szempillaspirál

A Devotion Extreme Volume szempillaspirál már első alkalommal sűríti, dúsítja és megemeli a pilláinkat – azonnali és hosszan (akár 36 órán át) tartó eredményt hozva magával. Az innovatív, vízálló formula +205% volument ad, mégis könnyű és kényelmes érzést kelt. A spirál 84%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a Calabriában termelt narancsból nyert hatóanyagot is, amely a szempillákra gyakorolt ​​jótékony hatásairól ismert. A formula ráadásul D-Panthenollal is dúsított, hogy a pilláink erősödni is tudjanak. A Devotion Extreme Volume szempillaspirál az extrém fekete egyetlen árnyalatában kapható.

Devotion Face Illuminator púder

A Devotion Illuminating Face Powder egy olyan olajjal átitatott púder, amely a legmodernebb formulának köszönhetően azonnal javítja az arcszínt, és hosszan tartó hatást biztosít (akár 16 órán át). A folyékony és púderes alapozók előnyeit egy termékben ötvözi, a pigmentek és a világító gyöngyök magas koncentrációja pedig javítja a bőrtónust, kifinomult és ragyogó hatást eredményez. A púder kiváló minőségű vegán összetevőkből készült Olaszországban, többek között egy új, természetes és fenntartható kozmetikai hatóanyagból, amely a Campaniában termelt Aglianico bor törkölyének újrahasznosításából származik és amely antioxidáns és hidratáló tulajdonságainak köszönhetően minimalizálja az öregedés jeleit. A márka így támogatja a helyi termelőket. A púdert egy univerzális árnyalatban találjuk meg, minden bőrtónusra kiváló. A púder mellé csomagolt egyedi formájú ecset sokoldalúan használható, így az arc több területére is ideálisan felvihető segítségével a púder.

Devotion Liquid Mousse ajakrúzs

A tökéletes pirossal együtt, amely az örök szerelem színe, összesen 9 árnyalatban jelent meg a Devotion Liquid Mousse Lipstick, amely egy puha és könnyű ajakrúzs. Textúrája könnyed, sima és matt ajkakat eredményez. Egyenletesen fedi az ajkakat, hosszan tartó hatást garantál, miközben hidratál is. A kilenc árnyalatot négy színcsaládban találjuk meg: Nude, Pink, Coral és Piros, így biztos, hogy több alkalomra is megleljük a kedvenc árnyalatunkat. Az ajakrúzs vegán összetétele szicíliai, túlérett avokádóból nyert hatóanyagot tartalmaz, amely serkenti a hialuronsav termelését és helyreállítja a felső hámréteg természetes lipidgátját, így éri el az azonnali hidratáló hatást. Az applikátor lapos oldala segíti az egyenletes felvitelt, a hegye pedig a tökéletes kontúr kialakításában segít.

Promóció