Karácsonyi kívánságokat váltott valóra a PENNY Magyarország, a Csodalámpa Alapítvány és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

2023. december 22.
„Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink segítségével újra segíthettünk a rászoruló embereken."

PENNY finomságokkal lepték meg a gyerekeket

Több mint 1300 gyermek arcára csaltak mosolyt a PENNY Magyarország által biztosított nassolnivalók és ajándékok a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által szervezett Mindenki Karácsonya eseményen és a Diótörő ünnepi előadásán a Magyar Állami Operaházban. Az üzletlánc összesen 1,6 millió forint értékű élelmiszeradománnyal támogatta az alapítvány munkáját.

Karácsonyi csoda a kórházakban

Sajnos rengeteg beteg gyermek tölti az ünnepeket kórházi ágyhoz kötve. Hogy kicsit enyhítse a nehéz helyzetet és emlékezetesebbé tegye a karácsonyt, a PENNY Magyarország közel 100 kg szaloncukorral támogatta a Csodalámpa Alapítványt, akik kórházakban osztják szét az édességet. Valamint év közben öt beteg gyermek kívánságát váltotta valóra az üzletlánc, ezzel is segítve a gyógyulási folyamatot, a családjaik számára pedig 50.000 forint értékű PENNY utalványt adnak, hogy könnyebbé tegyék számukra a karácsonyi időszakot.

„Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink segítségével újra segíthettünk a rászoruló embereken, és a tavalyi évhez képest sokkal több felajánlást juttathatunk el számukra. Öröm látni, hogy egyre több ember gondolja úgy, hogy adományozni jó dolog. Határozott célunk, hogy továbbra is folytassunk minden olyan programot, amellyel a nélkülözők életét könnyíthetjük meg” – mondta a gyűjtés kapcsán Kazatsay Eszter, a PENNY Magyarországi kommunikációs vezetője.

Promóció