Hévíz minden generációnak – 40 év vendégszeretet

2024. április 15.
A tótól pár perc sétatávolságra található az Ensana szállodalánc egyedülálló, egyben Hévíz legelső olyan szállodája, ahol csak a fürdőruhánkról kell gondoskodnunk, minden mást intéznek helyettünk!

All inclusive kényeztetés – #wellnessneked

Az idei évben 40. születésnapját ünneplő Ensana Thermal Aqua szállodában egész évben élvezhetjük az all inclusive ellátás minden kényelmét. A szállodában a gyógyászati kezelések mellett a gyermekekkel érkező családokat is szívesen látják, akiknek a szállodában működő Bubbles Club programjai nyújtanak élményeket. Varázslatos vízi világ található itt: fedett termálmedencék, élményfürdő, kerti úszómedence és Kneipp taposómedence, fedett gyermekmedencék, kerti gyermekpancsoló és a szaunavilág közül nem nehéz a választás, minden korosztály élvezettel merülhet el a wellness hévízi birodalmában.

A megújulás időszaka

A 2024-es év a megújulást jelenti az Aqua szálloda életében. Az első negyedévben a teljes 3. emeleti szint kap új arculatot, április közepére 32 szoba és egy lakosztály kerül felújításra. Az új, Premium kategóriájú szobák tervezésénél a modern dizájn mellett a jelenkor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont. A cél, hogy a zavartalan kikapcsolódáshoz megfelelő kényelmes környezetet biztosítsanak a legmagasabb szolgáltatási színvonallal és modern felszerelésekkel párosítva.

A tervező elsősorban a természetes, natúr színvilágra helyezte a hangsúlyt, amit színes dizájnelemekkel és bútorokkal tett egyedivé. A fehér alapszín mellett a bézs, a türkiz és a lila kiegészítő színek jelennek meg, a beépített faanyagok pedig a természetközeli érzést segítik elő.

Az új típusú szobák mindegyike praktikus kialakítású, faltól falig zuhanyzóval felszerelt és nagy méretű TV-vel rendelkezik. A kényelmet és a nyugodt pihenést új, komfortos ágyak és matracok biztosítják, az új Premium emeleten franciaágyas szobák is foglalhatóak. A megújult arculatú emelet szobáiban bővített teaválasztékot biztosítanak, illetve kapszulás kávéfőző is rendelkezésre áll majd.

A felújítás részeként a földszinten az eddiginél háromszor nagyobb szaunavilág kerül kialakításra. Az új részleg több mint 200 m2-es alapterületével kapacitásban és szolgáltatásaiban is (különleges, kertre néző panoráma, fürdőruhás és naturista szaunák, bio- és infraszauna, merülőmedence, dézsazuhany és tágas pihenő) hozzájárul majd a még teljesebb vendégélményhez.

Az új szaunarészleg mellett egy modern gépekkel felszerelt fitneszterem várja a sportolni vágyókat, akik edzés vagy a csoportos tornaprogramok közben az egyedülálló zöld kert különleges ősfáit is csodálhatják.

Az átütő szórakozásra vágyókat a 84 m2-es játékszoba élménykínálata csábítja. Az ügyességi és interaktív játékgépek kamasz és felnőtt vendégek számára nyújtanak kikapcsolódást, többek között 9D VR szimulátor, léghoki, flipper, retró játékgépek és csocsóasztal közül lehet választani.

Az all inclusive élményeken túl

A Hévízre látogatókat izgalmas programok, élmények várják, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálni. Mit szólna egy „Természet ajándéka” vitaminos vagy „Frissülj fel!” mentolos légúttisztító szauna szeánszhoz? Vagy a halpedikűrhöz? A helyi termelői piacról ínyencségek beszerzéséhez? Tárlatvezetéshez a keszthelyi Festetics kastélyban? Gyűjtsünk be egy csokornyi élményt, hogy a dolgos hétköznapokon bőven legyen mire visszaemlékezni!

Promóció