Meghitt luxus kettesben Kapolcson

2024. július 15.
Csendre és nyugalomra vágysz kettesben? A Kapolcsi Sziklák a legjobb választás, ha ötcsillagos menedéket keresel és elvonulnál a szerelmeddel a világ elől!

Ha egymásra akarunk figyelni, ha minőségi időre van szükségünk a párunkkal, tökéletes helyszín elvonulni pár napra a Kapolcsi Sziklák ötcsillagos kabinjainak egyikébe, amely a Balaton-felvidéken található. A Kapolcsi Sziklák a természet kellős közepén fekszenek, Kapolcs és Vigántpetend között, mindentől távol. A 11 nemzetközi designdíjat elnyert szálláshelyen szinte megáll az idő, és minden adott hozzá, hogy kettesben élvezzük a pihenésünket.

Különleges atmoszféra

A szállásegyüttest a fából készült épületeivel és kabinjaival a Hello Wood tervezői álmodták meg és üzemeltetik. A hat, Szikla névre keresztelt faház mintha a természet része lenne, két fő részére pedig maximális kényelmet nyújt, hiszen minden megtalálható benne, amit egy prémium hotelszobában megszokhattunk. De honnan jött a szikla név? A minden kényelemmel és luxussal felszerelt kabinokat a sziklák formái ihlették, hogy még inkább átéljük, hogy kapcsolódunk a természethez.

4 fotó megtekintése

A kettesben töltött időt garantálja, hogy a kétszemélyes sziklák egymástól kellő távolságra, elfordítva helyezkednek el, hogy ne zavarjuk egymás köreit. A messziről hatalmas kőtömböknek látszó, 21+15 négyzetméteres Sziklák belülről tágasak (egy nappali ággyal, teakonyhával, beépített szekrénnyel és étkezőasztallal, illetve fürdőszoba zuhanyzóval és külön vécével), a sok üvegfelületnek köszönhetően a kabinok világosak és minden igényt kielégítő berendezéssel (smart TV, WIFI, klíma, hajszárító, törölköző, fürdőköntös) felszereltek. Az abszolút kedvencünk a teraszon található privát jakuzzi és az üvegfalú infraszauna, amelyből a környező szántóföldekre és lankás dombokra nyíló panorámát csodálhatjuk.  

A Grande Szikla – Kattints a képre a galériáért!

5 fotó megtekintése

Tényleg kettesben

A sziklákban eltöltött közös időt tényleg senki és semmi sem zavarja meg. Ha nem szeretnénk, ki sem kell lépnünk a privát lakrészünkből. A szobák jól felszereltek, kávét, teát készíthetünk magunknak, a minibárból pedig kedvünkre válogathatunk, ha finom borokat vagy kézműves söröket kóstolnánk. A reggeli és a vacsora (külön kérésre háromféle variációban választhatunk a tálak közül) is helybe érkezik: a reggeli például diszkréten a teraszon vár egy hőtartó kosárban, amit akár a szobában, akár a teraszon is elfogyaszthatunk. Egyszerűen nem lehet megunni!

Napozni, jókat beszélgetni, jakuzziban üldögélni egy pohár borral a kezünkben, a teraszról nézni a naplementét – felejthetetlen minőségi időt jelent. A csend pedig, amely körülveszi a sziklákat, lelassít és feltöltve enged útjára minket vissza a valóságba.

Promóció