A Huawei 4 új csúcskategóriás okosórát dobott a piacra

2024. szeptember 25.
A Huawei új okosórái nemcsak a technológia, de a stílus terén is kiemelkedőek lettek. Akár sportolásról, akár mindennapi használatról legyen szó, ezek az órák minden igényt kielégítenek.
huawei-legujabb-okosorai

Az elmúlt években a Huawei vezető szereplővé vált az okosórák piacán. Innovatív megoldásaival és stílusos dizájnjaival sikerült kiemelkednie a versenytársak közül – olyannyira, hogy az International Data Corporation (IDC) legfrissebb jelentése szerint 2024 első félévében a viselhető okoseszközök – okosórák, okoskarkötők – szállításában a vállalat éves szinten elképesztő, 55,1 százalékos növekedést ért el. Ezzel a hihetetlen teljesítménnyel a Huawei két egymást követő negyedévben is a világelső lett a szektorban.

De az innovációknak és folyamatos fejlesztések természetesen nincs vége – a Huawei múlt héten Barcelonában mutatta be legújabb hordozható okoseszközeit, amelyek mindegyike professzionális funkciókkal és elegáns dizájnnal rendelkezik. 

Nézzük is meg közelebbről a Huawei Watch GT 5, a Huawei Watch GT 5 Pro, a Huawei Watch D2 és a Huawei Watch Ultimate modelleket.

Huawei Watch GT 5 okosóra

46 mm-es változat

A Huawei Watch GT 5 kifejezetten a sportos, aktív életmódot folytató felhasználók számára készült. Az óra 46 mm-es és 41 mm-es változatban érhető el, és akár 2 hetes akkumulátor-élettartammal büszkélkedhet. Az újonnan kifejlesztett RouteDraw funkcióval saját kreatív útvonalakat hozhatunk létre, még élvezetesebbé téve a szabadtéri edzéseinket. De az okosórába beépített HUAWEI TruSense rendszer is gyorsabb, valamint pontosabb egészségügyi mérésekre lett képes. Az óra számos új óralapot is kínál, amelyekkel minden nap új stílust adhatunk megjelenésünknek.

Huawei Watch GT 5 Pro okosóra

A Huawei Watch GT 5 Pro okosóra prémium megjelenése professzionális belsőt rejt. Az óra titánötvözetből illetve kerámiából készült, és ugyancsak akár 2 hetes akkumulátor-élettartammal rendelkezik. A GT5 Pro IP69K vízállósági besorolást kapott, így a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét – ráadásul 40 méterig búvárkodásra is alkalmas. A golf rajongóinak legnagyobb örömére az óra golfpályafunkcióval is bővült, és több mint 15 ezer nemzetközi golfpálya térképét tartalmazza.

Huawei Watch D2 okosóra

A Huawei Watch D2 elnevezésű új okosórája az egészségügyi funkciókra helyezi a hangsúlyt. Az óra klinikailag hitelesített, 24 órás, folyamatos vérnyomásmérést kínál, és 1.82 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik. Az új TruSense rendszer a precíz vérnyomásmérés mellett 9 további egészségügyi mutatóval képes átfogó képet adni egészségi állapotunkról. Az óra könnyű és praktikus kialakításának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít egész nap.

Huawei Watch Ultimate

A Huawei Watch Ultimate a Huawei legnagyobb dobása és a legokosabb okosórája. Ez az okosóra az igazi kalandvágyó felhasználóknak készült: 100 méteres vízállósággal és különféle búvárkodási módokkal rendelkezik, miközben az új Expedition Mode segítségével pontos helymeghatározást biztosít, még a legnehezebb terepeken is. Az óra cirkónium alapú folyékony fém házzal bír, amely erősebb és könnyebb, mint a rozsdamentes acél.

Promóció