Tina Guo Budapesten

2016. november 11.
A világ egyik legismertebb virtuóz csellistája, Tina Guo is fellép a Vivaldianno – a Tükrök városa című világkörüli turné budapesti állomásán, november 13-án, a Budapest Sportarénában. A rendkívül látványos koncertshow az egyik legizgalmasabb, barokk zenei alapokat modern hangzással dúsított crossovere, mely Vivaldi korába repít vissza minket.

Legutóbb Hans Zimmer társaságában, egy teltházas Aréna koncert során találkozhattunk a világszerte elismert virtuóz művésszel, Tina Guo most ismét Budapestre érkezik. Ezúttal egy rendkívül látványos, lenyűgöző 3D-s látványvilágot és virtuóz zenei játékot ígérő koncertshow vendége lesz, melyben Vivaldi korába repülünk vissza. A barokk zenét a modern hangzásokkal elegyítő előadáson Antonio Vivaldi műveit hallhatjuk új megközelítésben, mely lenyűgözi egyaránt a klasszikus zenerajongókat és a műfajt kevésbé kedvelőket is. Tina Guo számára nem ismeretlen a crossover, hisz’ az elementáris erejű művésznő gyakorta kirándul a rock világában és játszott olyan zenekarokkal, mint a Foo Fighters, együttműködött olyan hírességekkel is, mint Al Di Meola, Peter Gabriel, Carlos Santana vagy Stevie Wonder.

A VIVALDIANNO nem csak egy megismételhetetlen zenei csemegét kínál, de a látványvilága is székhez ragasztja majd a nézőket. A 350 m2-es színpadon 700m2-es vetített felületen és egy 140 m2-es LED falon elevenedik majd meg a háttér és a felejthetetlen vizuális hatást erősíti majd 180 db különböző lámpa is majd az előadáson.