Virtuális mentorok segítségével tarthatjuk be az újévi fogadalmainkat

2018. január 02.
Népszerű stand-up komikussal, közismert életmódtanácsadóval és Junior Prima díjas színésszel startolnak a Telekom chatbotjai. A Csetrekészekkel új szintre lép a mentorálás a digitális térben, hiszen a tanácsokhoz bárki hozzáférhet, aki változtatni akar az életén.

Az év végén sokan készültek arra, hogy túllépnek a korlátaikon az új esztendőben és valami újba kezdenek. Ahhoz, hogy a fogadalomból meg is valósuljon valami, jól jön egy kis segítség, támogatás, biztatás. A hiányzó lendületet mostantól a Telekom chatbotjaitól is megkaphatjuk: a teendő mindössze a céljainknak megfelelő példakép kiválasztása a www.csetrekeszek.hu oldalon, aki egy hónapon keresztül beszélgetőpartnerünk lesz és ellát tanácsaival.

Kiss Ádám stand-up komikus például a munka és a magánélet közötti egyensúly megtalálásában segít. „Találd meg, ami boldoggá tesz az életben, akár azon az áron is, hogy tudsz és mersz nemet mondani, ha kell” – oszt meg egy jó tanácsot a közkedvelt humorista, aki a kézifékben, pontosabban annak időben történő behúzásában látja a hosszú élet titkát.

Súlyos félreértést oszlat el az egészséges életmód és a mozgás témakörében chatbotoskodó Katus Attila korábbi világ- és Európa-bajnok sportoló, személyi edző: szerinte az egészséges életmódnak nem kell feltétlenül lemondásokkal járnia. „A testmozgást valóban nehéz elkezdeni, de ennek egyik oka a mentális fáradtságunk. Ezen a holtponton túljutva, edzésről edzésre nagyobb élményt fog nyújtani számunkra” – véli az életmódtanácsadó.

A tudatos kommunikáció, a folyamatos jelenlét és a változtatásra való képesség elsajátításához Vecsei H. Miklóstól, a Vígszínház színészétől számíthatunk támogatásra, aki a fiatalabb generációkra leselkedő legnagyobb veszélynek az általánosan jellemző, „nem történik semmi” alaphangulatot tartja. „Azt érezzük, hogy lebegünk, bolyongunk, sodor minket az ár. Ahhoz, hogy néha megállítsuk az időt és a kezünkbe vegyük a dolgok irányítását, szükségesek a csendjeink” – fogalmaz a színművész.

A Telekom által kínált korlátlan mobilnet segítségével bárhol, bármikor kapcsolatba léphetnek a Csetrekészek virtuális mentoraival, így semmi sem akadályozza meg őket abban, hogy megállíthatatlanná váljanak és megvalósítsák terveiket.

További információ: http://csetrekeszek.hu/