Hamarosan kiderül, melyek az év legkreatívabb magyar projektjei

2017. december 29.
A Highlights of Hungary 2013 óta az első és egyetlen olyan platform Magyarországon, amely kategóriák nélkül, ám ugyanazon kreatív értékszemlélet mentén gyűjti össze az adott év kiemelkedő hazai teljesítményeit.

Az alapító Remete Tibor és csapata azzal a céllal hívta életre a kezdeményezést, hogy összehozzák a hazai sikereket egy ernyő alá és minél szélesebb körben kommunikálják azokat.

A jelöltjeit  ötödik éve elénk táró Highlights of Hungary tíztagú kurátori csapat jelölése alapján, a magyarországi kreatív szektor, közélet, kultúra, a tech- és innováció fontos pillanatait hozza össze és mutatja be, egy kategóriák nélkül közös platformon. Az elmúlt négy évben több mint 200 projekt mutatkozott be a listán, amelyek közül az elmúlt hetekben mi is bemutattunk nektek néhányat. Ennyi kiváló kezdeményezést feltárni, segíteni és támogatni pedig nemcsak érdem, de óriási felelősség is. Az üzenet pedig különösen fontos; mind hozzá tudunk tenni ahhoz, hogy jobbá, izgalmasabbá, szebbé és okosabbá tegyük a környezetünket!

Az idei kurátori csapat tagjai:
Bagi László, Böszörményi Nagy Gergely, Horváth Dorka, Liptay Gabriella, Megyesi Zsuzsa, Martinkó József, Szűcs Péter, Trellay Levente, Takács Ákos Titulusok.

Bővebben a kurátorokról: http://www.highlightsofhungary.hu/fooldal/

Szavazás: 2018. január 4-25.
Díjátadó: február 1.

Infó: 

www.highlightsofhungary.hu
https://www.facebook.com/highlightsofhungary/