Tudod már, mit csinálsz a hétvégén?

2018. augusztus 23.
Még nem tudod, mi lesz a hétvégi program? Van pár jó ötletünk! Eláruljuk, mit csinálja a Balaton környékén, de gondoltunk arra az esetre is, ha a fővárosban maradnál, vagy csak egy jó hangulatú mozit keresel magadnak. De azért most a zene lesz a főszereplő!

A Balaton környékén

Ezen a hétvégén még utoljára magunkba szívhatjuk a nyári fesztiválok hangulatát. Keszthelyen a B my lake a modern elektrovonal iránt vonzalmat érzőket, a STRAND Fesztivál pedig Zamárdiban a populárisabb műfaj kedvelőit várja. A Strand Fesztivál részletes hétvégi programját ITT találod, de amire mi külön is felhívnánk a figyelmet: az éjszakai órákban a STRAND Tábortűz mellé többek között az Aranyakkord – Kiss Tibor és Vastag Gábor -, Járai Márk, Bérczesi Róbert és Roy&Ádám érkezik, ugyanitt a kora esti órákban a fesztivál vendégei ragadnak gitárt.

Fotó: Major Kata – Rockstar Photographers – instagram.com/jolaen

A fővárosban

Ha péntek estére keresünk szuper zenei programot, és még a műfajok eklektikáját is kedveljük, a Kobuci Kertben a helyünk. Húsz zenész, jazzfunk és Koszi Janka – idén is csak egyetlen alkalommal lesz JUNK BIG BAND-koncert augusztus 24-én 20 órakor Budapesten. Mi az, amire számíthatunk? Funk, soul, pop és R’n’B is lesz, és a nagy létszámú zenekar Koszi Jankával kiegészülve a Beatlestől egészen Beyoncéig merészkedik majd a dalokkal. Az augusztus 24-i koncerten húsz olyan fiatal tehetséges és képzett zenész áll a színpadon, akik leginkább az örömzenélésben hisznek. Ezzel okoznak majd nekünk is örömet! Ezt garantáljuk…

Az eseményt a Facebookon ITT találod!

Ha mégis rossz lesz az idő

Ne legyen így, de ha mégis az időjósoknak lesz igazuk, és elromlik az idő, akkor sem kell lemondanunk a nyár utolsó hétvégéjén a zenéről. Ma mutatják be a hazai mozik Elvis Presley 1968 – A nagy visszatérés című koncertfilmet, ami szuper program a hétvégére is. Ötven év telt el a rock’n’roll vitathatatlan királya, Elvis Presley legendás televíziós koncertje óta, amely újraindította a zenei karrierjét. Ezt a bensőséges hangulatú, “unplugged” koncertet Elvis a legelkötelezettebb rajongók egy szűk köre előtt adta az NBC tévéstúdióban, 7 év kihagyás után. A másfél órás show-t egy 1968 decemberében élőben közvetítettek szerte az Egyesült Államokban. A stúdiókoncerten olyan klasszikus dallamok csendültek fel, mint a Jailhouse Rock, Hound Dog, Love Me Tender, A Little Less Conversation vagy az If I Can Dream. A filmet persze digitálisan felújították, újrakeverték, hogy így térjen vissza a rock’n’roll királya a mozikba. Akár a szüleidet is magaddal viheted.

Premier: augusztus 23. (Pannonia Entertainment Ltd.)