Ma kezdődik az utolsó Everness Indián Nyár

2018. szeptember 13.
Mozgás- és táncprogramok, jóga, zenei koncertek, hangfürdők, előadások, workshopok és meditációk várják a Balaton partján a hétvégére elátogató közönséget. Az Everness Indián Nyár 2018 önismereti fesztivál jelenlegi formájában idén utoljára nyitja meg kapuit.

-Hat évvel ezelőtt egy ilyen koraőszi rendezvénnyel indult útjára az Everness sorozat. Azóta számtalan nagyobb és kisebb fesztivált tartottunk, mégis mindig szívünk csücske maradt ez a szeptemberi Indián Nyár – mondja Klein Csaba fesztiváligazgató. – Ez a rendezvény általában sokkal családiasabb, intimebb, amit persze az 1000 főben maximált látogatói létszám is garantál. Bár nagyon sok a visszajáró látogató, mégis úgy döntöttünk, jövőre más formában tervezzük a  folytatást.

No, de ennyire ne szaladjunk előre! Most csütörtöktől ugyanis igazi programkavalkád vár a testi –lelki egészség iránt érdeklődő közönségre.

Ezúttal is a Balaton partjára érkezik Soma Mamagésa író, spirituális tanító, előadóművész. Grecsó Zoltán a kortárs improvizációs tánc világába kalauzolja majd a résztvevőket, Inkret Bogi pszichológus pedig arról mesél, hogyan élhetjük úgy az életünket, ahogy mindig is akartuk. Kereszty András három napon átívelő előadássorozatában a gyerekkortól a jelenig tartó tudatos önismeretről, az egoval köthető barátságról és egy, a kultúránktól igen távol álló halálfelfogásról beszél majd és eljön Sütő Enikő jogász, modell, műsorvezető is, akivel a boldogságkeresés útján kalandozhatunk együtt. Lesz továbbá csikung, hatha, akro és hahota jóga, pilátesz, a táncos lábúaknak pedig NIA és táncos sejtedzés Matisz Viktóriával. Előadást tart – sok más között – Kiss Balázs Kunó, író és Kun Szilvi, integrál szemléletű tréner is.

A zenei színpadon spirituális drum’n bass zenével, lágy, meditatív, máskor felpörgetett, latinos lüktetéssel fellép a ToSoDa Project, hangdrumon játszik Manaman. A Samsara Boulevard közel 40 hangszer megszólaltatásával, zenével, őszinte  emberi hangokkal és mantraénekléssel hív különleges kalandra, péntek este pedig az Ecstatic Dance Budapest készül térbeli, időbeli hangutazásra és hozza el a Balaton partjára a partihangulatot.

Az Indián Nyárra a belépés 14 év alatt ezúttal is ingyenes és a szervezők szeretettel várják a jólnevelt házikedvenceket is.

Everness Indián Nyár 2018

  1. szeptember 13-16., Alsóörs, Pelso Camping

További információ: www.everness.hu